Lesz ebben az évben gólyatábor a Pannon egyetemen? Esetleg aki volt már letudná írni hogy milyen, mennyire szivatós?
Egyszerűbb neked!! Nekem még a jövőhéten elkell intézni mindenféle iskolalátogatási igazolást tesóimtól...jó hogy adtak rá egy hetet :D
Asszem amúgy erre a koli kérvényes levélre amit küldtek azt írták,hogy ezzel igazolom hogy 20 km-eres körzetben,az egyetem körül gondolom, nincs lakásom, vagy annak nincs aki eltart.. Lehet neked ezért nem küldtek, mert alapból ott élsz.
Én voltam (GTK-ee). nem tudom, nekem nem volt egy olyan húdenagy valami. Semmi durva nem volt, avyg legalábbis túl durva, voltak biztonsági őrök, akik figyeltek a dolgokra. Én nem vagyok kolis, a harsányiról jókat hallani. Közösség szempontból KK a legjobb, de a Magi a legkulturáltabb.
Az egyetem háát... tanárfüggő, hogy éppen mi milyen. Az első szemeszterben jobb volt, a második már húzósabb volt és sajnos sikerült pár rosszabb tanárnál felvennem kurzusokat :/ Mindenképp kérd ki felsőbb évesek figyelmét, hogy kinél vegyél fel egy tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!