Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti megváltoztatnátok a nevetek...

Ti megváltoztatnátok a neveteket, ha így hívnának?

Figyelt kérdés

Viktóriának hívnak, de nagyon nem szeretem :/

Még csak becézni se lehet normálisan

L

2014. júl. 31. 15:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A Tori-ról az egyik kedvenc énekesnőm (Tori Amos) jut eszembe :)

De nem mondhatom meg a barátaimnak, hogy mától mindenki szólítson Torinak :D

2014. júl. 31. 15:15
 12/17 anonim válasza:
Szerintem a T
2014. júl. 31. 15:16
 13/17 anonim válasza:
*Szerintem a Tori és a Ria aranyos becészés a Viktóriának. :D
2014. júl. 31. 15:16
 14/17 anonim válasza:

Dilis...

Gyönyörű neved van.

2014. júl. 31. 15:17
 15/17 Quasar07 ***** válasza:
Semmi baj nincs a neveddel.(: A Viktória nagyon szép név, és inkább örülj, hogy ezt választották neked a szüleid. (Mondjuk engem a név egy olyan lányra emlékeztet, akit nem nagyon bírok) . Viki, Vik, Viku, Vivi becézéseket is hallottam már, de nálunk az egyik lány kifejezetten kérte, nogy Torinak szólítsuk.:D és az sem rossz.
2014. júl. 31. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Aranyos, hogy odaírtad, hogy lány vagy, de erre a név alapján rájöttünk. :)

Amúgy őszintén szólva a Viktória névvel én sem lennék megelégedve, meg sajnos a becézés dolog sem úgy megy, hogy "innentől hívjatok xy-nak".

De a válaszom nem, nem változtatnám meg, hanem elfogadnám, mert a szüleim ezt választották.

Valaki írta előttem a Tori becenevet, ami nekem például nagyon tetszene.

2014. júl. 31. 15:18
 17/17 anonim válasza:

"De nem mondhatom meg a barátaimnak, hogy mától mindenki szólítson Torinak"

Már miért ne? :) Engem Patríciának hívnak, és sokáig mindenki Patinak (olyan mint a pattanás) vagy Patrinak (olyan mint a putri) becézett. Egy szép napon besokalltam, és megkértem őket, hogy inkább Ticinek hívjanak. Két hét alatt megszokták, és azóta is így szólítanak. :)

2014. júl. 31. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!