Mit csináljak ha 15 évesen még nem tudom mit akarok kezdeni magammal?
Azt hiszem eleg naiv vagy meg :)
A legtobb embernek egyszeruen nincs valasztasa, csinaljak amit dobott nekik a gep.
Tudod kinek van valasztasa? Aki sokkal okosabb es szorgalmasabb mint az atlag. O eldontheti hogy mit szeretne csinalni, de az atlag, vagy az atlag alatti nem igazan.
15 evesen nem vagy lemaradva semmirol szorgalommal rengeteg dolgot lehet potolni.
Attól tartok meg kell cáfoljalak, 15 évesen már pont hogy lemaradtam. Nem tudom, hány éves vagy, és azt sem régebben, ez hogy s mint ment, de ma már 15 évesen egy gyerek nem gyerek. 15 évesen már tudnom kéne mihez értek, mi az ami érdekel, sőt, már le vagyok írva, otthon is és az iskolában is. 15 évesen már azt kéne mondanom, hogy van egy célom és arra kéne koncentrálnom, de cél nélkül nincs ami motiváljon, motiváció nélkül miért csinálnék bármit is?
(És mielőtt valaki mondaná, én is élvezném még a gyerekkorom, de ez több mint heti 30 órával és egy matematika pótvizsga előtt ácsorogva picit lehetetlen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!