Ők is kórházi dolgozók?
Figyelt kérdés
Láttam pár srácot akik ilyen benzinkannához hasonló tárgyat hordoznak, benne valamilyen folyadékkal. Az egyikkel még a buszállomáson is találkoztam, kezében a kannával, de rest voltam megkérdezni, hogy hova viszi... Túl ciki lett volna! :DD Nekik mi a feladatuk egészen pontosan?2014. júl. 23. 01:33
1/3 anonim válasza:
Első blikkre talán rovarirtók lehettek, de látni kéne a "kannát", hogy biztosat mondhassak.
3/3 anonim válasza:
Nálunk a kórházban az egyik srác mellékesben tisztítószerekkel kereskedik, tőle szoktunk mosószert venni olcsón, ő hozza ilyen "kannákban" :)
A takarítónőnek a kocsiján vannak hasonlók, szóval lehet valamilyen takarítószer van benne. A kézmosó-utántöltőt is ilyenben kapjuk, de azzal biztos nem szaladgál ki senki a buszállomáshoz - hacsak meg nem lovasítja és hazaviszi magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!