Miért ilyen ellenségesek az emberek?
Figyelt kérdés
értem ezt arra, hogy pl chaten beszélgetni jár fel az ember de sokszor ha rám írnak vissza írok akkor utána leráznak. de ez töbször van így. aki ugyanígy érez és szeretne tényleg beszélgetni egyet msn-en az írja meg az msn cimét :) felveszem és kibeszéljük ezt és mást is (F/19)2010. jan. 9. 13:51
1/4 anonim válasza:
Hmm... chatre se mindenki beszélgetni jár fel, lássuk be...
Én ezért nem írok rá senkire, hogy ne tudjon lerázni. Meg ha már rám ír, akkor valamit biztos akar. Aztán kiderül, hogy egy idióta és vége...xD Na mindegy, biztos bennem van a hiba.
18/L
2/4 A kérdező kommentje:
ez hülyeség én pl sose csajoznék chaten... én beszélgetni járok fel de senki nem akar ott... ha meg fiukra írok akkor kivagyok kiáltva melegnek. na mindegy... én pl csak beszélgetni szeretnék :)
2010. jan. 9. 14:21
3/4 anonim válasza:
hülyeség...köszi -.-'
Ezek szerint akkor te vagy a kivétel:) Az emberek többségének ez a megfelelő ismerkedő felület:D (elég szánalmas xD ) És mivel te nem tartozol közéjük, már is megvan miért ellenségesek veled :)
megint 18/L
4/4 anonim válasza:
Én kb 7 éve voltam utoljára chaten, soha többet,mert sokan másnak adják ki magukat, egy normális embert nem láttam ott amíg használtam (kb 1 évig)
Msnezni viszont nagyon szeretek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!