Sörbe hamuzni? Cigarettahamus sör megivása valóban beüt? Kerestem már utána, de semmit sem találtam.
Figyelt kérdés
Ma hallottam egy sztorit, amiben egy szemtanú elmesélte, hogy egy barátja míg szívta a cigit, folyamatosan a sörébe hamuzott, majd a cigi elszívása után megitta a hamus sört, amitől 10
perc után teljesen olyan volt, mint egy részeg.
A hallgatók közül pedig valaki megemlítette, hogy ő is hallott ilyet.
Esetleg van valakinek személyes tapasztalata, vagy bármilyen információja ezzel kapcsolatban?
2014. júl. 9. 14:36
1/3 anonim válasza:
én is hallottam már ilyet de szerintem ez csak "város legenda" egyszer belehamuztam én is a sörömbe véletlenül mert nagyon beszéltem és mellette volt a hamus is majd amikor ittam vettem észre hogy hamu van a sörömbe :D
2/3 anonim válasza:
Igénytelen és undorító dolog, pláne nem fokoz semmiféle hatást.
3/3 anonim válasza:
A nikotinlé mérgező, nagyon nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!