Szerintetek ettől buta valaki?
hogy okos emberek miért járnak oda az attól függ milyen chatról beszélsz. Egy átlagos chatet miért ne használnának már okos emberek? Perverzek meg elkeseredett emberek mindenhol vannak. Pl vannak itt a gyakorin is ilyenek, de ugyan úgy vannak okos emberek is.
Attól hogy nem ismersz sok idegen szót még nem feltétlenül vagy buta.
Hány éves vagy egyeltalán, kb mik azok a szavak amiket nem ismertél? És milyen chat ez?
23 vagyok
És a chat,amit megemlítettem a chat.hu...
#1 vagyok
Ezt az oldalt nem ismerem, csak azt láttam már hogy hogy néz ki. De nem hiszem hogy attól okos lenne valaki hogy idegen szavakat ismer. A 11-18 évesek 90%-a rengeteg slang-et ismer amik elég túlnyomó részt idegen szavak. Ennek ellenére én úgy vettem észre hogy aki ilyeneket használ az sokszor sík h*lye. (Tisztelet a kivételnek)
Szóval az intelligenciát ne az idegen szavak ismeretére alapozd.
Ezek nem szlengek, hanem olyan fogalmak,amiket még így a közvetlen környezetemben még nem hallottam.
De igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!