Szerintetek jogos, vagy sem?
Figyelt kérdés
a párom feltűnően, a jelenlétemben is megnéz más nőket (utánuk is fordul,ha olyan) , hát még ha nem vagyok vele?!!
ezt úgy értem,hogy akár ha kocsikázunk, akár sétálunk, vagy éppen motorozunk... mintha ott sem lennék..
engem ez nagyon zavar, de nem szeretném tudtára adni.
szerintetek velem van a baj??
2014. júl. 5. 21:13
1/2 anonim válasza:
Igen veled. Ha nem tetszik, akkor igenis adj hangot ennek. Mond meg neki, hogy ne legyen ekkora paraszt, hogy előtted meresztgeti a szemét más nőkre, nyilván ő sem örülne ha előtted riszálnád magad más férfiaknak.
Egy kapcsolat csak akkor működik ha tudunk kommunikálni. Ha arra nem vagy képes, hogy elmond a barátodnak, hogy téged mi zavar, akkor minek vagytok együtt??
2/2 anonim válasza:
Teljesen jogos hogy ez téged zavar, beszéld meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!