Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Víz és Áramszolgáltatói...

Víz és Áramszolgáltatói kérdés lenne, jogos vagy nem jogos?

Figyelt kérdés

A történet előzmény. Vettem egy házat, takarék jelzálog volt rajt. Egy lakásmaffiás elvette, nevére íratta. Adás vételi szerződése volt. Földhivatal a nevére írta. A hitel ill a közüzemi díjak maradtak az én nevemen.

V ízesekhez bementem, hogy nem az én nevemen van. Nem foglalkoztak vele. Az illető csinált aztán 65. 000Ft víz számlát. A vízmű a mai napig rólam akarja leverni. A vizet teljesen lezárták. A házam sikeresen visszapereltem, de a víz le van dugózva, mondván van a telken fúrt kút. Valóban van, de használhatatlan. Olajoshordó, és szemét bele van dobálva. voltam ANTSZ nél. Ők nem foglalkoznak vele, közjegyző. Voltam a közjegyzőnél, ő nem foglalkozik vele, mert van csapi víz, hogy azt miért zárták le, nem érdekli. Na de itt vagyunk a 21. században a víz lételem, vagy nem? Akkor most merre???

A másik az áram szolgáltató.

Hogy ne használják az áramot, nagy nehezen levetettem a nevemről, ami azt eredményezte, hogy kimentek és levették a villanyórát. Aztán levágták az oszlopról is. Most szeretném, hogy legyen áramom, akkor persze az én költségemen, földvezetéket húzassak be.

Miért vágatta le az áramszolgáltató, ha levették a villanyórát? természetesen ők mossák kezeiket.

Mi tehetek? Milyen kilátások vannak?

Ötleteket kérnék tőletek.

2014. jan. 23. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű. Kifizeted mindkét szolgáltatót (a vizeseknél a 65.000 Ft vízdíjat, az Elektromos műveknél a bekötést, új órát, stb). majd ezek összegét visszaperled polgári peres úton (ha megéri az összeg miatt) a lakásmaffiástól, akitől a házadat sikeresen visszaperelted.
2014. jan. 23. 23:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, csak hát, tudod, 3 gyerekkel albérletben valahogy nem tudok annyit össze szedni, hogy mindezeket kifizessem.
2014. jan. 24. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig más választásod nem nagyon van :(
2014. jan. 24. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából én úgy tudtam, hogy a víz mivel lételem, le nem zárhatják,csak csökkenthetik.

Áramosnak, meg a jó anyját, mert az órát ha leveszi, miért vágja le az oszlopról?

2014. jan. 26. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!