Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csiáljak ha götetszik egy...

Mit csiáljak ha götetszik egy srác?

Figyelt kérdés
Eloszor is bocsi az irasom miatt telefonrol vagyok. Szoval egy suliba jarunk es be jeloltem mert a tesom is ismerse volt de a tesol 17 eves es en meg 12 es s fiu is 12 na es beszelgettunk facen es wgyszer csak ugy ram irt egy szivet en egy puszis fejet valaszoltam nki na es azt kell tundi hogy nemetbn lakunk es nemetul vedzelgetunk mert nem tud magyarul a tedom fel rakott egy kepet es azt be likeolta a srac de amikor en rakok fel kpet szt nm likolta be... Es. Egyszer lattam a suliba a szemem sarkabol hogy oda akart bonni de egy srac meg fgta a kezet es el huzta. Es most ugy e a nemetek gociznqk es mind ketten szeretjuk a focit es ra irtam hogy jejj a nemetek gyoztek de latta es nem irt vissza de az elott meg kerdeztem hogy naa aes mit csinalt de arra sem valaszolt de latta es en most ossze vagyok zavarodva miert irt szivet ha nem valaszol nekem semmire. En felek oda menni hozza. De olyan tanacsokat szeretnk oda menjek e hozza ha igen miert ha nem miert nm mikor erdemes ra irni stb....

2014. júl. 5. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit jelent az első szó, amit ide írtál? Götetsziket még hallottam. De az a véleményem, hogy te ne menjél oda, várd meg, amíg a fiú kezdeményez, pláne ilyen fiatal korban! Illetve ne is várd meg, verd ki a fejedből még a fiúkkal való kapcsolatot, ha még csak 12 éves vagy. Nem lehetett rendesen megérteni, ki hány éves.
2014. júl. 6. 11:27
 2/3 anonim válasza:
mindenképpen várj! ha jól értem, a fiú ia 12.. Nem hiszem, hogy ennyi idősen tudja mit csinál! Te csak várj és várj és ha nem túl nagy kérés, akkor inkább a pasizással is várj még egy kicsit! :) Tudod, a fiúk alapból kicsit késöbb érnek, mint a lányok. De 15-16 éves kortól bőven behozzák a lemeradást
2014. júl. 6. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Götetsziket még nem hallottam - ezt akartam írni. Vagy csak gö nélkül értendő?
2014. júl. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!