Van egy srác aki nagyon tetszik, egy osztályba járunk, de van barátnője. Már egyszer mondtam, h bejön nekem. Azóta dumálunk ?
Húú, hát nemtudom, képzeld magad az ő helyébe úgy, hogy tudja, hogy bejössz neki, nyilván tudja, hogy simán összejöhetne veled, de azt csak ő tudja, hogy miért nem teszi.
Nekem van pár fiú barátom, akiknek van barátnője, és sokukkal szoktam órán meg máshol is ökörködni, röhögni és beszélgetni, de nem hiszem, hogy akármelyik is szerelmes lenne belém, hanem inkább a barátjuknak tekintenek. Viszont vannak azok, akiknek viszont bejövök, azok nem ökörködnek velem, hanem dicsérgetik a ruhám meg ilyenek, és teljesen máshogy viselkednek.
Esetleg, mikor mondtad neki, hogy bejön neked, akkor arra hogy reagált, mit válaszolt? Nekem nemrég szerelmet vallott egy srác, aki nagyon nem jött be nekem, meg is mondtam neki, és nagyon kínosan éreztem magam, mondjuk nekem nincs barátom, de azóta kerülöm szegény srácot, és nem szívesen beszélek vele, hátha még reménykedik valamiben, persze ez lehet, hogy csak nálam van így.
Amikor mondtam ledöbbent
De még az előtt amikor beszélgetek a barátnőimmel oda jön átkarolja a vállam, ott marad pár percig majd megint elmegy
És ezt még most is csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!