Mit adjak egy 17 éves srác születésnapjára?
15 éves lány vagyok, és a barátomról van szó. Azért nem tudom, hogy mit adhatnék neki, mert még csak két hete vagyunk együtt, a szülinapja viszont most lesz, egy hét múlva.
Ismerem régebb óta, tudom mi az, amit szeret, de nem tudom, hogy elvárná-e, hogy vegyek neki valamit. Vagy, ha költök rá, lehet pont nem örülne neki, mert "elintéztem párezer forinttal a szülinapját".
Egyetlen ötletem, hogy odaadom neki a naplómból azt a papírt, amit róla írtam még amikor csak alakult köztünk a dolog. :D Még mindig nem hiszi el szegény, hogy szeretem. Ő állandóan bizonygatja hogy odavan értem, látom is rajta, érzem is, de ő egyszerűen nem tudja nekem elhinni, hogy ugyanígy érzek. A lapra viszont pont azokat a tulajdonságait írtam le, amiket szeretek benne.
Túl csöpögős lenne...?
Inkább vegyek neki valamit? Csináljak vmi mást? Fiúk, ti minek örülnétek ilyen esetben tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!