Ti is utáljátok Herbyt?
Nekem 1-2 videó tetszik! Nagyon nem vagyok oda érte! :/
Nem szoktam nézni csak néha-néha...! Van 1 stílusa ami nem jön be annyira...! De ha másnak ez bejön szerintem az nem baj! :) Nekem nem tetszik nekik igen ennyi... nem kell ezen sokat rágódni...! Szerintem nem kell utálni ilyen a stílusa ezen nem lehet váltóztatni! :)
A Goddlike VS. Herby Harcnál mindkettőjüknek igazuk volt! :) Ha választanom kell h Herby vagy Goodlike akkor Goodlike-ot választom! :D
Egy magát megmondóembernek képzelő proli, műbalhés, egy alsó kategóriás Puzsér, aki elvárja, hogy sajnálják a hánytatott gyerekkora meg a betegsége miatt. Valójában a figyelem középpontjában akar lenni, de, ha ráfigyelnek, akkor ki van akadva, hogy miért kérjük rajta számon a magánéletét, amikor még szarni is kamerával megy. A videói repetatívak, a beszédstílusa meg nevetségesen alpári, bár igazából nem várok sokat egy olyan embertől, aki 12 éves gyerekek kattintásaiból és megtekintéseiből él.
Fun fact: a Bartos évvel idősebb csak nála, ő sose nyivákol azért, hogy neki milyen rossz, pedig egy disznóólban lakik és napszámozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!