Ti is utáljátok Herbyt?
Kicsit gyerekes ember, de szerintem nem kell utálni. Van aki rosszul bírja a kritikát vagy nem tudja feldolgozni, mert nem érett meg még ilyen szinten. Pár év múlva sokkal jobban fogja tudni kezelni a dolgokat, ha odafigyel. Ez együtt jár a hírességgel, a nézettséggel, majd eldől, hogy tudja-e majd kezelni ezeket a szituációkat.
A videói gyakran hosszabbak a kelleténél, de szerintem ha érdekel a téma akkor végig tudod nézni. Te döntöd el, hogy megnézed-e vagy sem.
Nem csak tizenévesek nézik, sőt sokszor próbál komolyabb dolgokról beszélni. Ráadásul komoly változáson ment át nemrégen. Rengetegszer hülyéskedik is persze, mert a fiatalabbaknak az jön be, de igyekszik, hogy komolyabb kisugárzást adjon a videóinak.
Nagyképűnek, arrogánsnak akkor mutatkozott amikor páran kóstolgatták, de az akkori ellenfeleiről is elmondható ugyanez.
Mindent összevetve ő egy kissé furcsa ember, sok alkalommal egy picit gyerekes, de szerintem egy szerethető figura aki a légynek sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!