Mi volt az a kérdés, ami a legjobban megmaradt az emlékezetedben?
Áh ezeken a válaszokon mai napig röhögök
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kedvencem: .....Igaz,én nem másnapos leszek tőle,hanem a beleim felpuffadnak,és folyamatosan finganom kell.
Abban a hiszemben,hogy senki nincs otthon,teljes nyugalommal elzenéltem a fenekemmel a "rénszarvas párzási áriáját" Értsd:Olyan hosszan,sokat,és hangosan fingottam,hogy még magam is meglepődtem nő létemre.Ha azt mondom,hogy legalább 5 percig csak durrogtattam akkor nem túlzok.Egyszer csak hallom,hogy valaki jön le a lépcsőn,és röhög.Megfordulok,és azt látom,hogy a párom széles vigyorral jön le,és csak ennyit mond..EJJJHHAAA!! Majd látom,hogy a nyitott nappaliban a kanapéról felemelkedik az egyik haver aki szintén vigyorog,és szerinte nincs senki aki ezt übberelni tudná..Majd még egy srác..majd még egy vihorászás.Kiderült,hogy amikor hazavittek,és én mint a zsák el is dőltem,és már aludtam,a fiúknak sem volt kedvük tovább menni.Így itthon maradtak,tévéztek ittak egy kicsit,és aki ahol talált helyet ott aludt.reggel az én fingásomra ébredtek fel..Na ezt még ma is megkapom.Állandóan jönnek a fogadással,hogy ki tud túl fingani engem..:)(de már én is csak nevetek rajta)
32..Szebbé tetted a napomat.Ilyn jót még nem röhögtem.
53-as válasz forever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!