Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után ti hazavittétek a kifizetett de megmaradt ételt?
Most voltunk egy esküvőn és utána szólt a barátnőm hogy maradt sok kaja, hoznak át nekünk.
Nálatok hogy volt?
Persze, vidd haza! Nagyon sok helyen biztosítanak is hozzá hordozót (csak ilyen egyszerű átlátszó műanyag), de van ahol, kérnek érte valami 10Ft/db-ot.
A mi családunkban mindig ilyen falusi típusú esküvők vannak, még a kutya is jól lakik, nemhogy a meghívott rokon szomszédja:D
Első Te normális vagy? Konyhalány, meg szakács hazaviszi...
Szerinted Ők nem ehetnek, vagy nem tudják megoldani hogy egyenek, akár a legdrágább kajákból is? Egyébként, meg megnézném Őket, hogy lenyomnak egy nap 3 esküvőt és 6 Szíj Melinda szatyorba viszik haza csak a tortát.....
Első vagyok.
Ezt úgy értettem, hogy a hozzá sem nyúlt kaja ott marad azt, nem dobják ki hanem haza viszik. Hidd el én már láttam ilyent. Meg azért nincs minden kisebb éterembe napi 3 esküvő.
Igen. Haza hoztuk kb. 1 hónapig azt ettük! :)
Rengeteg ki maradt, de a vendégek is kaptak belőle, mert olyan sok kaját csináltak az étterembe. Amúgy ha kifizeted elcsomagolják és haza hozhatod! Az már a tiétek!
Mi nem fogjuk, mert nem tálcára lesz téve, hanem midnen vendégnek külön tányérba. Azt már nem hozzuk haza természetesen, amita vendégek összetunkolnak. Olyan meg remélem nem nagyon lesz, hogy azt mondja, hogy eljön, de végül nem lesz ott, mert elég drága egy menü...
De a süti, torta, pia maradékot elhozzuk.
"Első Te normális vagy? Konyhalány, meg szakács hazaviszi."
Igen, hazaviszik, furcsállom hogy te ezt nem tudtad. Voltunk olyan esküvőn, ahol direkt kevesebbet tettek ki a megbeszélt adagok helyett (volt is majdnem vita belőle) hogy több maradjon a személyzetnek hazavinni.....ez így szokás az éttermekben, csak általában megpróbálják nem feltűnően csinálni. A bevitt piákból is isznak, meg a megrendeltekből is....a mi esküvőnkön és több ismerősömén is egy-két pincér olyan piás volt a lagzi vége felé hogy az csak na. Utoljára pár hete voltam olyamn esküvőn ahol egy fiatal felszolgálólányka már azt sem tudta hol van, mire véget ért a lagzi....csúnya dolog, de ez van, mindig vannak potyázók, mármint a személyzetből. Hidd csak el, tudom.....szóval ne sértegess "normális vagy?" felkiáltással senkit, amikor nem neked van igazad és tájékozatlan vagy túl naiv vagy egy témában azokhoz képest, akiknek több a rálátásuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!