34% az hány pontnak felel meg?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok kiszámolni?(negatív kommenteket nem kérek, köszi)2014. jún. 26. 16:36
1/6 anonim válasza:
Mennyiből? 34% egy arányszám, ha tíznek a 34%-át veszed az sokkal kisebb mint húszmilliónak a 34%-a. Értékelési rendszerből is rengetegféle van, ha nem tudsz konkrét példát mondani akkor nem lehet normálisan válaszolni.
2/6 anonim válasza:
Hát pedig arra sok pozitívat nem lehet írni, hogy lila gőzöd sincs a százalékszámításról.
3/6 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg, van róla halvány lila gőzöm :) Mert ha van, akkor nem lehet egy kérdést feltenni? OK.
Első válaszoló, a húgom matek érettségiéről van szó, de sajnos nem tudom, hogy mennyi a max :S De akkor mindegy :/
2014. jún. 26. 17:26
4/6 anonim válasza:
Csak ennyi információ kellett, hiszen ismert az érettségi értékelése. 20 százalékonként érsz el új jegyet, azaz 20-40% között kettes (elégséges).
5/6 anonim válasza:
Bocs, félüzenet lett:
Közben megnéztem a számokat és úgy tűnik változott a rendszer.
Itt találod a számokat:
Mivel 100 pontos a matek, így a 34% az 34 pont.
Nekem csak az nem világos, hogy ha ő 18 éves és te idősebb vagy, ő pedig most érettségizett, akkor hogy nem tudjátok mennyi pontos volt, és hogy nem tudjátok ketten kiszámolni?
6/6 anonim válasza:
Akkor egyértelműen kérdezhettél volna, mert nem vagyunk gondolat olvasók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!