Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 4db 3-as és 1db 2-es. Ez a...

4db 3-as és 1db 2-es. Ez a tavalyi értettségim eredménye. Hány kredit pontnak felel meg? Tudok még főiskolára jelentkezni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Az érettségi nem felel meg semmiféle kreditpontnak. A felvételinél pedig a % számít, nem a jegy. És végül, attól függ, milyen szakra. Sajnos vannak olyan helyek, ahová ilyen eredménnyel is be lehet kerülni.
2010. jún. 3. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem zavar, hogy a felvételi jelentkezés februárban volt, most max pótfelvételizhetsz a maradék (nem a legjobb) helyekre, sok pénzért. Bocs hogy ezt írom amúgy, de ilyen jegyekkel nem lehetsz egy nagy ész, inkább OKJ-ra menj vagy tanulj szakmát, mert azért egy főiskola nem egyszerű dolog, akármennyire is noname egy hely, vannak nagyon szivatós vizsgák mindenhol, ahol rengeteg kell tanulni, ha meg gyengébb képességű vagy, csak a szüleid pénzét fogod pazarolni értelmetlenül.
2010. jún. 3. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
A felvi.hu oldalt nézegesd, mindent leírnak a felvételi pontok számításáról. De ilyen eredményekkel nem sok pontod lehet, sajnos.
2010. jún. 3. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is hasonló jegyeim voltak, és nem azért mert nem vagyok egy nagy ész, kedves előző, hanem azért mert sajna a gimi a pasikról meg a bulikról szólt, és nem utolsó sorban a tanárok azon versengtek érettségin hogy ki tud minket a legjobban lehúzni, mert utálták az osztályt... jelenleg amúgy a 70 fős 3. évfolyam első 5 tanulója közt vagyok az átlagok alapján, igaz költségtérítéses, dehát ez van... kedves kérdező, pótfelvételin még tudsz jelentkezni, de már tényleg csak költséges helyek lesznek amik megmaradnak, ezt a kredites kérdést meg nem értem :)
2010. jún. 3. 17:20
 5/9 anonim válasza:
55%
Szerintem, Te utolso se vagy egy nagy ész. Akármilyne körü,mények között élr el valaki ilyen eredményeket,az szánalmas.
2010. jún. 3. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
ilyeneket csak azért írsz mert valószínüleg te nem vagy valami nagy ész, és így éled ki a lelki bántalmaid :D
2010. jún. 3. 19:55
 7/9 anonim válasza:
55%
lehet nem vagyok,de 445 pontot csak sikerült összehoznom,pedig összesen 1 hetet tanultam.te meg azért írsz ilyeneket,mert csunya vagy.akarsz még ilyen jó érveken alapuló vitát folytatni? (:
2010. jún. 3. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

57-58%os volt minden érettségim, középiskolába lusta voltam, immár 10 éve, azóta van egy jogi, és közgazdász diplomám. Vannak akiknek később jön meg az eszük.

28L

2010. jún. 3. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, mint én is írtam sajna nekem is késöbb jött meg :S kedves vitapartneremnek meg üzenem, hogyha ennyire okos vagy akkor tanulj egy kis jó modort is a hatalmas tudásod mellé :)
2010. jún. 4. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!