Szerintetek? Valóra válhat még ez a szép álom? (lent részletesen le van írva minden)
Szia!
A Televisa (a mexikói televíziós társaság) legtöbb színésze és színésznője ugyanabban az iskolában tanulta a színészetet, ez pedig a CEA Televisa. (Centro de Educación Artística). Aki ebben az iskolában végez, nagy eséllyel kerül be valamilyen sorozatba. Ez egy 3 éves képzés, ahol lehet tanulni beszédkészséget, narrációt, táncot, jazzt, színjátszást, vagyis mindent ami a színjátszáshoz kell.
Maga az iskola nem kerül pénzbe, viszont az iskolával kapcsolatos költségeket neked kell fizetni. Pl: könyvek. Az iskola honlapján le van írva a jelentkezés menete, külföldiek is jelentkezhetnek, persze spanyolul jól kell tudni. Ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, képet meg videót feltölteni magadról majd elküldeni. Ezt pontosan nem tudom hogy van, de a honlapjukon le van írva. Ezenkívül 18 és 23 év közöttinek kell lenni. (Ha 22 évesen jelentkezel és felvesznek járhatsz 24-25 éves korodig, csak elkezdeni nem lehet 23 éves kor után).
Remélem tudtam neked ezzel segíteni, úgy gondoltam ezzel többet tudok segíteni, mintha csak azt írom, hogy persze biztos nagyon tehetséges vagy ne add fel az álmod. Ha tényleg jó vagy fel fognak venni és onnantól minden csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!