HA a Death note a kezedben lenne élnél a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
Én nem!És te?És miért?2010. jan. 3. 18:31
21/28 anonim válasza:
Hát...nem hinném, el se jutnák odáig, ahogy meglátnám a halálistent eldobnák és elszaladnák...XD
22/28 anonim válasza:
ja és nembánnám meg sot még jobban is lennék kiirtanám azokat akik kiirtottak másokat meg ilyenek , mert rengeteg mocsok van ebben a világban és aki ellenszegul azt is kiirnám
23/28 anonim válasza:
Én használnám, bár talán kevesebb bűnözőt nyírnék mint Light.
Illetve lenne egy saját bejáratú halálistenem, ami még halhatatlan is. :P
24/28 anonim válasza:
ez nem a "minden következmény nélküli gyilkolás" kategóriába tartozik mivel "az ember aki egy nevet beír a halállistába, nem kerül halála után se a mennybe se a pokolba"
25/28 anonim válasza:
Ha nem kerülnék a pokolba vele, akkor természetesen én is teleírnám =))
26/28 anonim válasza:
Élnék vele. Kinyírnám azokat akik valaha szenvedést okoztak nekem, plusz, lenne egy jó kis halálisten haverom :D Igaz, bennem is megvan ez a "változtassuk meg a világot" elv, de én nem a bűnözőket irtanám ennek az érdekében. A Halállistát én kizárólag a saját problémáim megoldására használnám, eszembe sem lenne bűnözőket ölni vele. Na jó... egy két politukust véletlenül elcsapna egy vegyszereket szállító autó, de annyi.
27/28 anonim válasza:
1-2 embert megölnék.És tudom is kik azok.Ténylegesen megérdemelnék..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!