Élnél ezzel a lehetőséggel? (bőv. Lent)
Hogyha egy olyan környezetbe mehetnél, amelyben nincs semmi technika (max ilyen kis régies tv), stb, szóval ilyen régebbi, de nagyon 'idilli' és nyugodt, szóval egy kis falu, tóval, kedvesek az emberek, és boltok ugyanúgy vannak, nem kéne semmit sem csinálnod, mert egy öregebb házaspárnál laknál, és ők mindent biztosítanának neked, lenne a hely körül egy erdő, vagy mező, ahol lehet sétálgatni.
És most jön a lényeg, mert eddig elég rosszul hangzik... Azzal az egy emberrel lehetnél, akit a legjobban szeretsz, a lelki társaddal, DE mindent ott kellene hagynod, és az emberek az 'előző' életedből nem emlékeznének rád.
És mondjuk egy lehetőséget kapnál, amikor meggondolhatod magad, de akkor meg oda nem térhetnél vissza többet.
Én a múltkor ezt álmodtam, de akkor nem döntöttem, de így visszagondolva belemennék. És ti?
"És most jön a lényeg, mert eddig elég rosszul hangzik.."
Nekem az eleje is teljesen jól hangzott.
Összességében pedig főleg IGEN.
Nem hangzik rosszul nekem tetszik nagyon is :)
Főleg a szép környezet miatt.
De lehet zavarna egy idő után a túlzott nyugalom, vagy az, hogy nincs semmi ott. Nem tudom, hogy bevállalnám-e.
Nehéz kérdés.:/
Én programozó vagyok, szóval min. 8 óra a gép előtt és még itthon is...
Nagyon örülnék, ha nem kéne.. ha nem lenne semmi.. se mobil, se gép...
Csak mondjuk egy könyvtár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!