HA a Death note a kezedben lenne élnél a lehetőséggel?
Júj ez egy jó kérdés... valószínűleg használnám... Sokan mondták már, hogy jól tudom elnyomni a lelkiismeretem, emellett néhány ember tényleg megérdemelné, de a törvény kiskapuit ki tudják használni...Mivel ügyésznek készülök, utána is tudnék járni, hogy mennyire helyénvaló az "ítéletem" és ha belegondoltok pl olyat is lehetne csinálni, hogy megíratod valakivel a végrendeletét (mondjuk, hogy szétosztja a vagyonát a szegények között vagy ilyesmi...) amivel jót lehetne tenni stb :)
azért igyekeznék nem lebukni:) nem ismerősök ill. ügyfelek körében gyilkolnék, rejtekhelyem meg lenne egy nagyon jó a Death Note-nak
nemhiszem..bár van olyan ember,aki megéremelné,hogy meghaljon...
De az anime azért tetszet..és Light is helyes volt[bocsi az offért] :D
13/l
Ez kb majdnem olyan, hogy "ha bármilyen következmény nélkül megölhetnél valakit, akkor megtennéd?" Hát nemtudom h megtenném-e, van aki tényleg megérdemelné a halált, de ha használnám, akkor már énis megérdemelném, szóval azt hiszem h nem élnék a lehetőséggel..
Off: Nekem L volt a kedvencem :)
Nekem is L volt a kedvenc...am igazad van
/és rosszul fogalmaztama a kérdést/
Én csak a két főszereplő pasit kapnám el. Mármint nem a füzettel... Egy menetre :DD
Mondjuk voltak a filmben csinos nők is, de nem perverzkedek. Am a legjobb barátom kb. úgy ni ki mint L :DD Komolyan, röhögőgörcsöt is kaptam amikor megláttam a színészt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!