Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek dolgozni...

Miért nem szeretnek dolgozni a cigányok?

Figyelt kérdés

Szerintem már mindeki tapasztalta a cigányoknak ezt a rossz és szégyentelen szokásukat, hogy nem szeretnek dolgozni.

Sőt ha cigányokról van szó akkor mindenkinek a munkakerülés, a csalás, lopás, hazudás jut az eszébe.

Persze azért vannak rendes dolgozó cigányok is, azok ne vegyék magukra, de a többségükre (kb 99%) igaz az előbb elmondottak. Az a legnagyobb probléma, hogy őket ez egyáltalán nem is érdekli, nekik jó így (kosz, putri, lopás, hazudás ...), nem tesznek, és nem is akarnak tenni ellene semmit.

2008. júl. 30. 19:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
kedves sült paraszt elhiheted nekem hogy nem szoktam káromkodni!de ha már cigányokról beszélünk,jól teszik ha lopnak ők biztos azért lopnak mert nincs mit enni,a paraszt meg azért lop mert annyira spórol, ti inkább eszitek ugyanazt a kaját egy hétig is csak hogy több pénzetek legyen, te szalonna evő trágyás paraszt!!!tisztelet a kivételnek mert sok magyart szeretek!!!!
2008. szept. 4. 17:56
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
én is egyet értek!hajrá cigányok eltartanak a prosztok!!!!!!!!!
2008. szept. 4. 18:00
 23/31 anonim ***** válasza:
ELNÉZÉST DE TÉNLEG ELNÉZÉST ÉS A MAGYAROK TÖBBSÉGE MÉRT LÁTOM HOGY SOK A HAJLÉKTALAN MÉRT NEM VÉDITEK ŐKET MEG BANKRABLÓK,GYÍLKOSOK,MEG PEDOFILO IS VANNAK DE MAGYAR NAGYON SOK VAN
2009. márc. 1. 00:23
 24/31 anonim válasza:
100%
Sajnos ilyenek!Ebben igazad van.Más életszemlélettel bírnak élni mint mi.Én is ismerek olyan cigányokat"látásból"Akiknek tudom egy smás dolgaikat.Viszont Én is 99%-ra tartom a szemét cigányok arányát.1% pedig tényleg példamutató becsületes életvitelt folytat.Azért fehér emberek is viselkednek néha úgy mint a cigányok.Sőt!Sajnos a cigányoknak öntörvényük van.Úgy gondolják,Ők mident megtehetnek.Ami szomorú az egészben.Hogy nekik az nem szégyen,hogy Börtönviseltek.Ezért nem zárja ki őket a társadalmuk.Viszont Ők össze tudnak tartani.És nem úgy mint mi fehérek.Mit értünk el a számtalan tüntetéseinkel?SEMMIT!Ha cigány tüntet meg is kapja.A fehérembert odébb lehet állítani.Mert nem szeretne börtönbe,vagy fogdára kerülni.A cigányt ez nem érdekli.Ha valamelyiket megpróbálnád bántani.A többi cigány megölne.Viszont,ha egy tömegben cigány verne fehér embert.Ki menne oda?Inkább odébb állna midenki.Mert nem akarja,hogy bántódás érje.Gondolom ezzel mident elárultam.Utolsó szó jogán : Én sem tudom elviselni a cigányokat!
2009. márc. 7. 14:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Mert van a hülye magyar állam, ami eltartja ezeket az ingyenélőket. Röhej, hogy lassan a magyarok lesznek a cigányok...
2011. jan. 27. 23:40
 26/31 anonim ***** válasza:
Előjött a vér. Rákéne zárni a cigányokra a vagonajtót és irány Lengyelország.
2016. máj. 4. 11:22
 27/31 anonim válasza:
A cigányok sokkal okosabbak mint a magyarok. ha elfogadják, hanem.. ez akkor is igy van.
2018. jún. 7. 16:08
 28/31 anonim válasza:
A cigányok másnèven sárkoboldok, a legundorítóbb kis vakarèkok az egèsz világon. A tisztessèget hírből sem ismerik, cèljuk, hogy együtt kialakítsák az úgynevezett "felesleges társadalmat" amelynek lètezèse nem tesz hozzá a világhoz, de annál inkább elvesz abból.
2021. dec. 24. 14:28
 29/31 anonim ***** válasza:
19,látszik az értelmi szinted, tükrözi, hogy cigány vagy, egy koszlidérc. Már csak a rák egye ki a gyomrod hiányzott. Gyomrom forog tőletek, te csalo, büdös, tróger, mocsok banda! Hogy tűnnétek el örökre az országból, soha többet egy cibbonyt se kellene látnunk, te primitív, buta, aljadék
2022. nov. 28. 01:59
 30/31 anonim ***** válasza:
Gondolom, azóta már rég a börtönben ülsz, fene annak a bűnöző, piszkos rabló fajtádnak, te élősködő senkiházi!
2022. nov. 28. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!