Miért nem szeretnek dolgozni a cigányok?
Szerintem már mindeki tapasztalta a cigányoknak ezt a rossz és szégyentelen szokásukat, hogy nem szeretnek dolgozni.
Sőt ha cigányokról van szó akkor mindenkinek a munkakerülés, a csalás, lopás, hazudás jut az eszébe.
Persze azért vannak rendes dolgozó cigányok is, azok ne vegyék magukra, de a többségükre (kb 99%) igaz az előbb elmondottak. Az a legnagyobb probléma, hogy őket ez egyáltalán nem is érdekli, nekik jó így (kosz, putri, lopás, hazudás ...), nem tesznek, és nem is akarnak tenni ellene semmit.
Én is csak ilyesmit láttam,hogy nem dolgoznak stb.
Szerintem azért csinálják,mert az őseik is ezt csinálták,szóval a vérükben van.Meghát meg is élnek belőlük.És a gyerekeiket is így nevelik,szóval kevés az esély a változtatásra.
"az van ahelyett hogy mindenki bekussolna es foglalkozna magaval,ha lop egy cigany az se tartozik ssenkire csak rä ,az ö dolga,hat de az irigyseg miatt gondolom soknak a feje faj hogy lopnak es megelnek ebböl"
Már hogyne tartozna másra, hogy lopnak!
Népszokás? "Színesebb tőle az ország"?
A múltkor is, amikor jártak a kertben, 12-es söréttel vaktában beledurrantottam a bokrok közé! Valahogy nem jelentettek fel, pedig talált, mert visított az egyik nagyon, és a kerítésen is volt vér!
Vagy ez helyett ki kellene készítenem nekik a dolgaimat? Esetleg kérjek listát is, hogy mire vágynak?
Az a helyzet, hogy ma a szakmunkásnak sincs munkája, nemhogy annak a cigánynak, aki összesen négy osztályt végzett el, harminc éves korára rokkant és csont alkoholista. Te sem vennél fel ilyen embert dolgozni. Egyszerűen arról van sző, hogy él Magyarországon egy népcsoport, ami egyszerűen megrekedt háromszáz évvel ezelőtt. Amit akkor tudtak az emberek, ahogy akkor éltek, a cigányok ma is körülbelül úgy élnek. Telefon, internet, űrutazás, irodalom, csillagászat, biológia, orvostudomány, számítógépek, egyszóval minden, ami a mai embert foglalkoztatja számukra teljesen közömbösek. Nem azért, mert fajilag erre lennének programozva, hanem mert a saját helyzetük és neveltetésük erre rendeli őket.
Szeretünk villogni azzal, hogy a fehérek mennyivel okosabbak, mint a cigányok, de sajnos az a helyzet, hogy ennek nagy része csak annyi, hogy milyen mintákat kapunk gyermekkorunkban. Ha anyádék nem verik el a fizetést három nap alatt, hanem beosztják hó végéig, benned is feldereng majd, hogy így jó. Ha anyádék tudnak írni-olvasni, te sem maradsz analfabéta. Ha anyádék nem szarnak a szoba közepére, valószínűleg te sem fogsz. Ha anyádék a börtönt szörnyű büntetésként élik, meg, akkor valószínűleg te sem fogod elkerülhetetlen, szükséges rossznak tartani.
most mondd ki szeret dolgozni ? (főleg fizikai munkát.....)
a csalás,lopás dolog neveltetés kérdése!
nem védem a cigányokat, de ebben igazam van.
Nem fizikai munkára gondolok,de a pl.a szellemi munka igenis élvezhető,ha azt a területet választja meg az ember,amit szeret,és ami élrdekli.
Miért nincs annyi cigány tudós,író,Nobel-díjas?
Nem csak az államban és a környezetben van a hiba,ha valaki akar valamit tenni,akkor is legalább annyit elér,hogy nem putriban él a kakasok mellett.
az első válaszolo vagyok és a másodiknak üzenem hogy mi a gondja miért tartozna rá ha lop valaki vmit , nem csak cigány lophat,ha lop egy magyar és hallod a hirekben h kiraboltak egy bankot akkor belőled idegroncs lesz vagy megfájdul a fejed?nem hinném mer le se szarod,egyik füleden be,másikon ki,de ha egy cigány csinálja meg ugyanezt akkor az már gondjára van mindenkinek. ja és:
Már hogyne tartozna másra, hogy lopnak!
Népszokás? "Színesebb tőle az ország"?
nem lesz szinesebb tőle az ország:) csak max megfájdul a fejed,h egy cigánynak már megint sikerült lopnia. hagyd őket hadd csinálják, nem a te bajod,foglalkozz magaddal.semmi bajod nem lesz neked ebből,és te nem vagy miniszter hogy az országgal foglalkozz,ez nem a te dolgod. lopnak és na mivan akkor? nem csak lopnak hanem mást is amit ti nem tudtok,csak ők tudják,a pénzcsináláshoz is ész kell semmi más, nem az érettségi meg ezek:) mer az lehet akárkinek,hiába vagy agyoniskolázott ha nincs eszed. tovább vitatkoznék még de most nem érek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!