Szerintem már mindeki tapasztalta a cigányoknak ezt a rossz és szégyentelen szokásukat, hogy nem szeretnek dolgozni.
Sőt ha cigányokról van szó akkor mindenkinek a munkakerülés, a csalás, lopás, hazudás jut az eszébe.
Persze azért vannak rendes dolgozó cigányok is, azok ne vegyék magukra, de a többségükre (kb 99%) igaz az előbb elmondottak. Az a legnagyobb probléma, hogy őket ez egyáltalán nem is érdekli, nekik jó így (kosz, putri, lopás, hazudás ...), nem tesznek, és nem is akarnak tenni ellene semmit.
egy cigány se foglalkozik veletek mer ennél több esze van,akkor ti miért foglalkoztok velük? de mondjuk aki rasszista annak nem lehet elmagyarázni,és én egész eddig nem a koszos népről beszéltem,hanem a gazdag cigányokrol,hangsulyozom GAZDAG cigányokrol...amit tudok azt tudom én nem fogom másoknak magyarázni mer felesleges,csak idegesitenek ezek a beszolások , h ilyen cigány olyan cigány, ennyi erővel a cigányok nevében büdös köcsög parasztok,raklók
2008. aug. 1. 21:02
12/31 anonim válasza:
Amikor megyek a munkahelyemre akkor útbaesik a helyi CBA és ott látom őket reggel 7-kor cigizni vedelni a sört, szerintem egy ilyen ember elégé szánalmas persze tisztelet az úgymond "KIVÉTELNEK" meg hát persze vannak ilyenek akik magyarok is és ő rájuk is értem de közöttük is van egy csomó kivétel...
2008. aug. 2. 19:13
13/31 anonim válasza:
ez nem igaz hogy a cigányok sose dolgoztak, kérdezd meg a nagyszüleidet ha vidékiek - volt teknővájó meg bádogos cigány, akik szerszámos batyuval jártak faluról falura
az egy dolog, hogy a háború után felhozták őket vidékről romeltakarításra és begettósodott a nyócker
a 60-as évekig a négerek se járhattak egyetemre amerikában - akkor mit vársz a cigányoktól akiket csak a falu szélén engedtek letelepedni évszázadokon át és nem voltak emberi jogaik? a 2.vh.-ban meg népirtás volt ellenük is - ilyen történelmi lyukat nem lehet 1-2 generáció alatt bepótolni
minél szegényebb egy réteg annál több gyereket csinál, ez világszerte így van
2008. aug. 3. 20:43
14/31 anonim válasza:
Az első válaszolónak:
Nézd... Nem vagyok arra irigy hogy lophat és megússza. Azér vagyok ideges és azért útálom az összeset és a hozzád hasonlókat is, mert amiért anyám egy fél hónapon keresztül dolgozott, és vett karácsonyra nekem telefont, azt egy cigány puff ellopja, aztán a biciklim amiért egy hónapig dolgoztam CBAba (árúfeltöltés, szakképzés nélkül, cigányok is csinálhatnák ha egy 15 éves nem hal bele) azt két cigány kedvtelésből megpróbálja elrabolni (csak próbálta... nem sikerült). Mi az hogy ha nem bántom őket akkor nem bántanak? Megyek utcán és "jajj hogy néz máá kí" meg hasonlók... Kifordul a gyomrom tőlük és az őket védőktől...
2008. aug. 10. 20:47
15/31 anonim válasza:
én is cigány vagyok,és az egész családom nagyon jol áll anyagilag!a munkábol!!!!!!szoval ne vegyél mindenkit egy kalap alá!!!!!sok magyar sem dolgozik!!!
2008. aug. 27. 20:49
16/31 anonim válasza:
Azért mert a magyarok eltartják őket. Ha nem elég a segíly akkor meg megy lopni, aztán ráfogja hogy megélhetési bűnözés. Minek is dolgozzon ha vannak "büdös magyarok" akik csak arra vannak hogy eltartsák őket...
2008. szept. 2. 18:36
17/31 anonim válasza:
az előttem válaszólónak csak annyit hogy én is cigány vagyok és képzeld el van egy boltom ahová nagyon sok paraszt be jár hitelért mert éhen halna ha nem adnák neki!úgy hogy ne cigányozzál mert a parasztok is lopnak meg csalnak te sült paraszt!!!!
2008. szept. 3. 16:41
18/31 anonim válasza:
hitelért... mert baszottnagy az adó amiből ti kaptok segélyt... és azért túlozni nem kéne, nemhalnának éhen nyugodj meg...
2008. szept. 3. 23:15
19/31 anonim válasza:
Te sült paraszt!magyar nem kap segélyt?ha találkoznánk nem mernél ilyeneket mondani mert ki ütném az összes fogadat!És nekem nincs szükségem segélyre,szerintem dekára megtudnálak venni!!te trágya taposó paraszt!ne vegyél minden cigányt egy kalap alá!!!!az ujjunk se egyforma!
2008. szept. 4. 12:22
20/31 anonim válasza:
Kedves cigány!
Már a válaszaidból sok minden látszik,pl.miért nem tudsz normálisan,káromkodás nélkül válaszolni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!