CIGIZŐ FIATALOK! Ti milyen cigit szívtok? Mennyit szívtok el naponta? HOGY BÍRJÁTOK ANYAGILAG, MIBŐL VAN PÉNZETEK CIGIT VENNI?
Legfőképpen olyan fiatalok válaszát várom, akik még nem dolgoznak, nincs önálló keresetük.
(A korotokat és a nemeteket is írjátok le!)
15-től 17 éves koromog cigiztem, és mivel sportolok, és a teljesítményem romlani kezdett, abbahagytam.
napi 10-20 szálat szívtam, az azt jelenti, hogy 2 naponta vettem, volt időszak, hogy naponta. Minden zsebpénzem, és megtakarított pénzem ráment, ha úgy volt akkor inkább nem kajáltam. Amikor kaptam zsebpénzt, vagy szülinapra pénzt, annak nagyrésze cigire ment, bánom is, hogy ennyi pénzt költöttem egy ilyen felesleges dologra, ugyanis tökéletesen elvagyok nélküle, egészségben.
Nekem vagy anyum szokott rá pénzt adni vagy ő vesz nekem. :D Vagy vesz magának és megfelezi velem. :D Ilyen problémám szerencsére nincsen. :D Mikor milyet szívok, de mostanság Davidoffot és napi 3-4 szál.
19/L
Sárga Camelt tekerek, napi 1-5 szálat. Nincs sok zsebpénzem, de be tudom osztani, így ez nekem még belefér.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!