Cikiző fiatalok! Ti miért cigiztek? Hogyan szoktatok rá? Milyen cigit és mennyit szívtok naponta? (Kort és nemet is írjatok! )
Köszönöm az értelmes választ :)
Várok még hasonlókat :)
17 éves vagyok, kb 1,5-2 éve kezdtem. Mivel mind 2 szülőm cigizik, és körülöttem mindenki cigizett, evidens, hogy kipróbáltam. Nem kellett volna. Elég hamar rászoktam, hamar eljutottam a napi 8-12 szálig. Először a legutóbbi nyáron kezdtem érezni a negatív hatásait, hamarabb kifulladok, érzem a gyülemlő gennyet és slejmot a torkomban. Jelenleg napi maximum 5 szálat szívok, de szeretném abbahagyni, mert aktívan sportolok, mellette edzek, és a kettő egymás mellett nehezen fér meg, és én inkább a sportot választom. Volt, hogy 2 hétre abbahagytam, nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam, de sajnos "visszaszoktam".
Hamarosan le fogom tenni, de ha sikerül, akkor nem pár hónapra, pár évre, hanem örökre abba akarom hagyni.
Sajnos nekem is inkább azért nehéz, mert a hangulata jó, amikor egy nehéz nap után rágyújtok egy barátommal, és közben beszélgetünk. De már rég nem élvezem annyira.
Jobb nélküle, az biztos.
17/f
És te kérdező? Te cigizel?:)
17 éves lány vagyok.
14 évesen próbáltam ki, utána fél évig nem cigiztem, onnantól kezdve néha rágyújtottam, 15 éves koromtól pedig nincs olyan buli, amin nem cigiztem volna. Miután bekerültem középsuliba, onnantól kezdve hétköznap is rágyújtok, de szerintem (még) nem vagyok rászokva, mivel simán kibírok hetet is nélküle.
Azért szívom, mert imádok cigizni. Remélem sosem szokok rá, mert így tényleg csak az érzés miatt csinálom.
Hétköznap 1-2, max 5 szálat szívok el, hétvégén pedig fél-másfél dobozzal. Változó, hogy milyet. Kedvenceim a Sobranie Coctails (külföldön élek, és itt van), a 120-as Eve, és a pattintós Lucky Strike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!