Mi a véleményetek a kollégiumról?
Figyelt kérdés
Ha ott laktok akkor szeretitek-e, ha nem, szeretnétek-e kollégisták lenni.2010. jan. 1. 02:56
1/6 anonim válasza:
egy pár embert ismerek akik koleszban laktak, mindig mesélték a jobbnál jobb sztorikat, milyen bulik voltak ott meg minden. szerintem jó lehet.
2/6 anonim válasza:
Én szeptemberből kollégista lettem!
Nagyon szeretem, itt mindenféle ember van akivel bármikor barátkozhatok. Régen regeteget gépeztem, bezárkózott voltam és magányos, most felszabadult és boldog :)
Szilveszterre tavaly egy helyre se hívtak. Most már igen :)
Csak sajnos a rosszabbik helyet válaszottam..
4/6 anonim válasza:
szeretem, mert könnyebben tanulok
jobban kijövök a szüleimmel. amíg általános iskolás voltam rengeteget veszekedtünk, így már szinte soha
de ne hidd, hogy olyan nagy "buli"
legyél csak kussba és tanulj, elvileg megéri
5/6 anonim válasza:
Én nem szeretnék, otthon mégis csak jobb, volt kollégista osztálytársam és alig várta a pénteket hogy hazamehessen.
6/6 A kérdező kommentje:
03:42Köszi de in is koleszos vagyok:)
09:42Néha én is várom a pénteket mert azért itthon is jó lenni de nem tudnám otthagyni a barátaimat:)
2010. jan. 1. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!