Ezt mire véljem?
Az elmúlt 1 hétben érdekes dolgok történtek velem, olyan természetfeletti vagy isteni vagy nem is tudom milyen. Kezdődött azzal hogy kint ültem a szabad ég alatt este és néztem a csillagokat, mikor megláttam egy hullócsillagot kívántam valamit erre másnap megismertem egy lányt. Azóta komolyabban megváltozott az életem. A hét folyamán megismerkedtem egy természetgyógyásszal is aki lenyűgözött, megdöbbentett. közben történtek még jó dolgok de azok nem fontosak. Aztán pénteken rossz élményeim voltak de délután kimentem a udvarra és magamban elkezdtem mondogatni valamit hogy miért? meg hogy légyszi. Erre szombaton még több jó történt velem mind a lánnyal mind más téren.
Mondhatjátok hogy dilis vagyok meg társai de engem mégiscsak érdekel a dolog.
Véletlen.
Jellemzően így szoktak kialakulni a babonák - az emberek ott is összefüggéseket vélnek látni, ahol nincs.
Jelen esetben is csak egy hibás asszociációról van szó: a magadban motyogás és a pozitív történések között nincs kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!