Miért hiszitek hogy minden második kérdés kamu?
A kérdező reakcióiból ki lehet szűrni, mi az ami kamu,mi az ami nem...
Egy ideje jókat nevetek azon a kérdésen, ahol a menyasszony csak férfiakat akar meghívni az esküvőre.
Hogy miért írna ki valaki kamu kérdést? Mert egész nap otthon lógatja, unatkozik és ezen az oldalon éli ki magát.
Te komolyan minden kérdésről elhiszed hogy igaz? Némelyik kamu kérdéstől az eszem meg tud állni. Az egyiknek háromszor átmennek a lábán kocsival és fél év után helyrejön, a másik meg fiúként terhesnek érzi magát. Na erre varrjál gombot.
A terhes kérdések tényleg ki akasztóak a sex kategóriában :)
De ettől függetlenül a mai világban számomra már semmi sem elképzelhetetlen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Aki szereti ezeket a kérdéseket, itt is érdekes lett a végére.
A kérdéssel még nincs is nagy gond, na de aztán beindul az élet:D
pl. ez is tök hihetőnek indult, aztán mi lett belőle.:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Mert unatkozik...
Egyébként azért, mert sokszor nem bírom elhinni egyszerűen, hogy olyan primitív, nyomorult emberek léteznek, akik pl. az eheti kérdéseket átböngészve: lefekszenek a testvérük partnerével miközben azok még együtt vannak; az anyós nyakán élnek, mikor van saját ház is; 8 megcsalás után még bíznak benne, hogy a párjuk megváltozik; reménykednek, hogy az 5 hetente hazamenő párjuk szereti őket, amikor az 1 hét otthonlétből 3-at az exénél tölt; rimánkodnak, hogy mikor veszi el őket a hapsi, mikor az kerek-perec kijelentette, hogy nem akar házasságot, stb...
vagy nincs ilyen, vagy én nőttem fel túl értelmes emberekkel körülvéve, mert nekem ez elképzelhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!