Ha egy idegen ember felvesz msn-re, és rendőrnek adja ki magát, annak mennyire lehet hinni?
Figyelt kérdés
Mert felvett valaki msn-re, azt mondta, hogy rendőr, és hogy a HotDogra szerzői jogok által védett képet töltöttem fel a profilomra, (ez persze nem igaz, 1 kép van fent, az is saját készítésű, én fényképeztem) ennek az embernek mennyire lehet hinni? Egy rendőrnek, ha figyelmeztetnie kell, azt nem E-mailban vagy postán kéne tennie?2009. dec. 30. 19:38
11/21 A kérdező kommentje:
Semmitől. De vannak, akiktől még így is jobb félni.
2009. dec. 30. 20:07
12/21 A kérdező kommentje:
És csak kíváncsi vagyok, hogy mi volt ez.
2009. dec. 30. 20:08
13/21 anonim válasza:
Itt rejlik valami...
Ha nem csináltál semmi gáz dolgot akkor nem lennél beparázva.......
20/L
14/21 anonim válasza:
Duma. Gondolod a rendőröknek nincs jobb dolga? Valaki szivatni akart. A rózsaszín szövegszín amúgy kifejezetten kislányos szín.
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, képzeld, nem vagyok beparázva. A lehető legnyugodtabb vagyok. Csak megkérdeztem.
2009. dec. 30. 20:18
16/21 anonim válasza:
Említette a teljes nevét? Hol dolgozik? Milyen beosztásban? Merthogy ezzel kell kezdenie ha tényleg rendőr.
17/21 anonim válasza:
Hülyeség rendőrök nem csinálnak ilyet... hidd el van rendőr ismerősöm!
18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, semmit nem mondott magáról az az ember az msn-en. Egyszerűen csak elkezdte mondani a mondani valóját.
2009. dec. 30. 20:30
19/21 anonim válasza:
Tuti nem rendőr, a rendőrök nem msn-en fognak írni neked, pláne nem rózsaszínnel. :D
Legalább helyesen írt, vagy még erre is tett? :D
20/21 A kérdező kommentje:
Helyesen írt.
2009. dec. 30. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!