Ha egy idegen ember felvesz msn-re, és rendőrnek adja ki magát, annak mennyire lehet hinni?
Figyelt kérdés
Mert felvett valaki msn-re, azt mondta, hogy rendőr, és hogy a HotDogra szerzői jogok által védett képet töltöttem fel a profilomra, (ez persze nem igaz, 1 kép van fent, az is saját készítésű, én fényképeztem) ennek az embernek mennyire lehet hinni? Egy rendőrnek, ha figyelmeztetnie kell, azt nem E-mailban vagy postán kéne tennie?2009. dec. 30. 19:38
2/21 A kérdező kommentje:
Bővebb választ kérek, ez számomra komoly dolog. Lehetett tényleg rendőr vagy nem? Ha nem, honnan lehetek benne biztos? Egyébként rózsaszínnel írt msn-en.
2009. dec. 30. 19:41
3/21 anonim válasza:
Hülyeség!! Ne higgy neki!!!!!!!
Szerintem haverjaid szórakoznak!
Egy rendőr sosem vesz fel msnre és ott mondja el mi a probléma......áááááá:D
4/21 A kérdező kommentje:
Hanem hol? Ha interneten van probléma, akkor sem vesz fel msn-re, ha tudja a címemet?
2009. dec. 30. 19:42
5/21 anonim válasza:
emailben küld el a címét, felveszem msnre és megtudom ki az neked!:)
6/21 anonim válasza:
na ja, msn-es rendőr... de igen, postán, telefonon, akárhogy, de semmiképp msn-en. tehát semennyire.
7/21 anonim válasza:
akkor kimennek személyesen! Ez nem interneten történik..
2.3. válaszoló vagyok!:)
8/21 A kérdező kommentje:
Kérek még válaszokat. És nekem hány éves emberek válaszoltak most?
2009. dec. 30. 20:04
9/21 anonim válasza:
Hát ha nem is töltöttél fel ilyen képet amiről beszél akkor tuti nem rendőr csak valami idióta. A rendőrök egyébként sem msn-en szórakoznának hanem kapnál egy hivatalos levelet.
10/21 anonim válasza:
Egyáltalán mitől félsz ha nem tettél semmi rosszat?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!