Mit gondoltok a Betty, Betti, Bettina nevekről?
Figyelt kérdés
Mi jut róluk eszedbe? Melyik tetszik a legjobban? Melyikről milyen karakter jut eszedbe? Tetszene, ha ez lenne a neved?2009. dec. 30. 18:51
1/9 anonim válasza:
Nekem a Bettina tetszik.Tetszik ez a név,de nem szeretném nevemnek.
2/9 anonim válasza:
nővéremet is így hívják szóval tetszik :)
3/9 anonim válasza:
Nekem nem. Mindig a Betty a csúnya lány jut eszembe.
4/9 anonim válasza:
Tesómat így hívják, iszonyat szép magas hosszuhaju lány, és k_rvára megharagszom ha valaki a betti a csunyalányt hozza fel;)
5/9 anonim válasza:
A r*banc osztálytársam jut eszembe, aki mocskosul idegesítő, retkes kis sz*r. Amúgy alapból a név sem tetszik nagyon.
6/9 anonim válasza:
21:59
Ne felejtsd el, hogy Betty a csúnya lányról a végén kiderül, hogy igencsak szép.
7/9 anonim válasza:
Engem úgy hívnak hogy Betti, bár nem nagyon tetszik. Mivel a második nevem Antónia, inkább azt használom, az még nem is olyan rossz! :)
8/9 anonim válasza:
Nekem az a nevem, de nem nagyon vagyok oda érte.
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó név. Egy szép,magas, barnahajú lány jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!