Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Bernadett, Barbara, Laura, Aliz, Alina, Claudia
Milyen emberek jutnak róluk eszetekbe?
És mit gondoltok róluk?
2009. nov. 7. 16:36
1/12 anonim válasza:
Bernadett= Gregor /fancsali/, Barbara= Xantus /rettenetes ronda, kóró/Laura = Biagotti /finom illat, nőies/, Alíz = öreglány /néni, nagynéni, stb./, Alina = Kendeffy Gábor /volt valóság"hős"/ lánya /kedves, lágy, finom/, Claudia = Liptai /a csapból is ő folyik /ki-és el/, unalmas, kihivó.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a Bernadett, Barbara és Claudia kicsit ribis név (illetve eléggé :)), a Laura tetszik, Alinát még nem hallottam, de nem különösebben szép. Alíz sem tetszik :(
3/12 anonim válasza:
Klaudia szép név (K-val irják)
Bernadett,Barbara névről előző már nyilatkozott
aliz...bevenév: Nyalizka...
Alina különlegesnek hangzik,nem ismerek ilyen nevüt,de tetszik
Laura meg,nemtudom,olyan semmilyen
4/12 anonim válasza:
Nekem mind tetszik, kivéve a Claudia (magyarok vagyunk, így ha már ez, akkor Klaudia, de így sem tetszik kifejezetten.)
5/12 anonim válasza:
én egyiket sem adnám a gyerekemnek... :(
6/12 anonim válasza:
a Bernadett (olyan komoly, végleges hangzása van, nem tetszenek az ilyen "-tt"-re végződő nevek), a Barbara (olyan a hangzása, mint a barbárnak, folyton nagydarab, drabális nőszemélyek jutnak róla eszembe) és Claudia (számomra sznob, főleg így C-vel) nem tetszik. Az Alina névről nem hallottam, olyan titokzatos hangzású, nem rossz, hasonlónak érzem, mint az Alízt. A Laura szerintem a legszebb, nem tudnám megmondani miért. Talán mert lágy hangzású, nekem tetszik.
7/12 anonim válasza:
Szerintem a Barbara tök szép név és ismerek egy csajt akinek ez a neve és ö is szép szval perfekt :)
8/12 A kérdező kommentje:
kössz,hogy ribis nevem van. Tök jól esett csak kiváncsi voltam...Ja mellesleg a hugom meg Barbara ... xdJa és a világon a legcsinosabb csaj.
2009. nov. 7. 17:35
9/12 anonim válasza:
Azt kérdezted milyen a név?Mindenki megírta a véleményét,tehát ne fikázzd!!!!
Nem azt mondták hogy egy ribi vagy és azt sem hogy ribis a neved,hanem hogy nekik az jut eszükbe.(Lehet hogy ismernek egy Bernadett nevű k.vát)
Ennyi!!!!
-z-
10/12 anonim válasza:
most minek akadsz ki? nem azt kérdezted, hogy szerintünk TE milyen lehetsz, hanem hogy mi jut eszünkbe NEKÜNK ezekről a nevekről. attól függetlenül az ilyen nevet viselő egyén is lehet szimpatikus bármelyikünknek, de így RÁNÉZÉSRE mindenki csak azt írta le, hogy mit gondol magáról a névről. mondjuk ha valaki sok bunkó csajt ismer, és teszem fel mindegyik Zsófi, akkor nem fogja azt mondani rá, hogy "szép név, az illető biztos kedves", de ha megismer egy normális ilyen nevű csajt is, ugyanúgy kedvelheti. szóval, nyugodj le, kellett neked itt kérdezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!