Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Bernadett, Barbara, Laura, Aliz, Alina, Claudia

Milyen emberek jutnak róluk eszetekbe?

És mit gondoltok róluk?

2009. nov. 7. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Bernadett= Gregor /fancsali/, Barbara= Xantus /rettenetes ronda, kóró/Laura = Biagotti /finom illat, nőies/, Alíz = öreglány /néni, nagynéni, stb./, Alina = Kendeffy Gábor /volt valóság"hős"/ lánya /kedves, lágy, finom/, Claudia = Liptai /a csapból is ő folyik /ki-és el/, unalmas, kihivó.
2009. nov. 7. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a Bernadett, Barbara és Claudia kicsit ribis név (illetve eléggé :)), a Laura tetszik, Alinát még nem hallottam, de nem különösebben szép. Alíz sem tetszik :(
2009. nov. 7. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Klaudia szép név (K-val irják)

Bernadett,Barbara névről előző már nyilatkozott

aliz...bevenév: Nyalizka...

Alina különlegesnek hangzik,nem ismerek ilyen nevüt,de tetszik

Laura meg,nemtudom,olyan semmilyen

2009. nov. 7. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mind tetszik, kivéve a Claudia (magyarok vagyunk, így ha már ez, akkor Klaudia, de így sem tetszik kifejezetten.)
2009. nov. 7. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
én egyiket sem adnám a gyerekemnek... :(
2009. nov. 7. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
a Bernadett (olyan komoly, végleges hangzása van, nem tetszenek az ilyen "-tt"-re végződő nevek), a Barbara (olyan a hangzása, mint a barbárnak, folyton nagydarab, drabális nőszemélyek jutnak róla eszembe) és Claudia (számomra sznob, főleg így C-vel) nem tetszik. Az Alina névről nem hallottam, olyan titokzatos hangzású, nem rossz, hasonlónak érzem, mint az Alízt. A Laura szerintem a legszebb, nem tudnám megmondani miért. Talán mert lágy hangzású, nekem tetszik.
2009. nov. 7. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Barbara tök szép név és ismerek egy csajt akinek ez a neve és ö is szép szval perfekt :)
2009. nov. 7. 17:06
 8/12 A kérdező kommentje:
kössz,hogy ribis nevem van. Tök jól esett csak kiváncsi voltam...Ja mellesleg a hugom meg Barbara ... xdJa és a világon a legcsinosabb csaj.
2009. nov. 7. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

Azt kérdezted milyen a név?Mindenki megírta a véleményét,tehát ne fikázzd!!!!

Nem azt mondták hogy egy ribi vagy és azt sem hogy ribis a neved,hanem hogy nekik az jut eszükbe.(Lehet hogy ismernek egy Bernadett nevű k.vát)

Ennyi!!!!

-z-

2009. nov. 7. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
most minek akadsz ki? nem azt kérdezted, hogy szerintünk TE milyen lehetsz, hanem hogy mi jut eszünkbe NEKÜNK ezekről a nevekről. attól függetlenül az ilyen nevet viselő egyén is lehet szimpatikus bármelyikünknek, de így RÁNÉZÉSRE mindenki csak azt írta le, hogy mit gondol magáról a névről. mondjuk ha valaki sok bunkó csajt ismer, és teszem fel mindegyik Zsófi, akkor nem fogja azt mondani rá, hogy "szép név, az illető biztos kedves", de ha megismer egy normális ilyen nevű csajt is, ugyanúgy kedvelheti. szóval, nyugodj le, kellett neked itt kérdezned
2009. nov. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!