Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Laura, Zita, Henrietta, Dóra
írjátok le mind a négy névről hogy mi jut róla azonnal eszetekbe
Laura szerintem cigányos. (cigányok kedvelt neve, gyakran adták gyerekeiknek sajnos)
- Zita ok, kicsit komoly.
- Henrietta, ok, kicsit kényes nebántsvirág,
- Dóra ok. Semmi negatívum nem jut eszembe
Laura: egy kedves, értelmes lány, aki szeret előtérbe helyezni másokat, segíteni másoknak, sokan szeretik.
Zita: egy okos, de kissé törtető lány, csak egy meghatározott kör kedveli.
Henrietta: szőke, buta, vagy magát butának tettető plázacica - vagy sötét hajú, komoly, művészetek felé hajló lány
Dóra: okos, értelmes, kedves lány, aki sok dologban jó lehet.
Nekem valahogy a nevek hangzásából ezek jönnek le, tehát ha meghallom, hogy ismeretlenek kimondják a fenti nevek egyikét, én ezekre asszociálok. Zitát, Henriettát nem ismerek egyébként személyesen, Laurát és Dórát is csak futólag. Rossz vagy épp jó emlékem nemigen fűződik egyik névhez sem, egyszerűen a a hangzásuk ezeket kelti bennem. A Dórát szívesen adnám a lányomnak majd, talán az egyik leginkább tetsző lánynév.
laura-egy csodás lány jut eszembe.
zita-egy meséből jut eszembe ez a név.
henrietta-egy kicsit németes név,szóval nekem egy német nő eszembe.
dóra-az exatlonból talán volt olyan nevű nő,szóval nekem egy nőről jut eszembe ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!