Miért lettek ilyen felszínesek a nők? Miért ilyen válogatosak?
Kérdező :) azért mert megtehetik. Amíg lohol mindegyik után 20 pasi, simán megteheti hogy a legtehetősebbet vagy a legszebbet választja ki, a többivel meg úgy tol ki ahogy neki jólesik. Mert ez milyen menő dolog.
A trolloknak pedig adtam sorba a mínuszt. Nem itt kell szerecsenmosdatni.
Nem a többségből kell akkor kihúzni azt, aki neked kell. Ez nem csak a nőknél van így, egyszerűen, ha nem vagy jó valamiben, abban elvernek, erről szól az élet. Vagy felnősz közéjük, vagy elvesztél. Fel lehet ezt fogni tanulópénznek is, de látod, nem teszi, valamit rosszul csinál.
Persze jelen esetben számít a genetika nem is keveset. Azon nem tudsz változtatni, hogy nézel ki. Én sem vagyok az a sikeres fajta náluk, de eddig csak olyannal találkoztam, aki fer volt minden tekintetben. Így sosem váltam el senkitől, hogy mindennek elhordjam. Lehet szerencsés vagyok, hogy pont a normálisat fogom ki, de valamilyen szinten ki lehet szűrni az alja népet. Nekem sikerült, neki is sikerülne, ha akarná.
Kérdező, brutális férfitöbblet van az országban, egy nő heti 20-30 levelet tuti hogy kap, de még a legrondábbak is kapnak heti tízet minimum. Ezek után szerinted nem fog elszaladni velük a nyihaha? Simán megtehetik, hogy sima rosszindulatból vagy unalmukban leugassák a számukra érdekteleneket hogy szűz nyomi lúzer. És ezek után hogy felháborodnak azon, ha ugyanezt kapják vissza jól megérdemelten.
"Már megint egy? Éppen hiányoltam már a napi "felszínesek a nők" kérdést."
Fáj az igazság? Szar ügy...
Kaptad a mínuszt.
"Aki nehezen kapható az "felszínes és válogatós". Aki könnyen kapható, az hülye k___a. Gondolom az lenne a helyes út, ha minden nő minden férfit elutasítana, kivéve téged, neked első szóra megtennének mindent.."
Égjen az a szalmabáb!
"Valahogy megértem, hogy nem kellesz nekik, tele vagy utálattal és előítéletes is vagy. Ilyen a francnak se kéne, nem még egy nőnek."
Nyet nyet. Ezt tapasztalatnak hívják. Mellesleg tőle függetlenül én is ugyanezt tapasztalom.
Azzal meg csak nyer, ha egy nő se áll vele szóba. Sajnos nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai.
"mindig pofáznak arról,hogy a nők mennyire válogatósak,miközben ők is azok,ha neked bármilyen csaj megfelel már rég lenne barátnőd,de persze nem felel meg a dagadt,a ronda,a csendes,stb."
Súlyos tévedésben leledzel, aranybogaram.
1: Az átlagpasas már annak is örül, ha szökőévente egyszer szóbaáll vele egy bányarém, nemhogy még válogasson is...
2: Csipkebokor vessző
3: Az egyenjogúság ideje eljött. Ha ti válogattok, akkor a férfiak is megtehetik. Akkor is, ha ez baromira nem tetszik neked.
3: Ha bármilyen csaj megfelelne neki, akkor meg azon menne a károgás hogy micsoda igénytelen fazon, minden jöttmenttel összefekszik akinek lyuka van...
Simán látszik, hogy csak kötekedni akarsz egy jót.
Nálad nem a lóláb lóg ki, szépségem, hanem a ménes...
Kaptad is a mínuszodat.
"Először, honnan veszed hogy nekünk több igényünk van?"
Honnan veszi, hogy kék az ég?
Onnét veszi, hogy ti vagytok abban a helyzetben, hogy a legutolsó kis fäszari hiba miatt is kikosarazzátok a pasit, mert amúgyis van a helyére 30 másik jelentkező.
"Másodszor, megint általánosítasz, a 90%-l"
Ha a nők 90%-a ilyen, akkor az általánosítás megáll.
Ha azt hallod, hogy "cigány", neked se Mága Zoltán fog az eszedbejutni.
Jaaaaa hogy az MÁÁÁÁÁS :DDDDDDD
Tudod, az ilyen érveléssel egészen addig nincs gond, amíg el nem kell kezdeni kínosan magyarázkodni miatta...
"Negyedszer, ha normális válaszokat akarsz, akk te csak ne kussoltass senkit, mert ehez nincs jogod, a pszichologus egy észszerű tanács volt, támogatom "
Az persze rendben van, ha őt kussoltatja el valami önhatalmú elvtársad ugye (lásd fentebb). Ilyenkor hol az igazságérzeted? Elment nyaralni? Remélem kellemesen üdül.
"Ötödször A nők ha dobnak nem más életéről döntenek hanem a SAJÁTJUKRÓL"
Oké, tehát ők döntenek. Köszönöm, ezt akartam hallani.
Akkor a balhét is ők viszik el, plain and simple.
"Hatodszor, igen is elfogadjuk az átlagokat"
Aham, nyilván azért csökken rohamosan a párkapcsolatok, házasságok száma, és jelent meg a PUA, a MGTOW. Sőt, a prostiknak is azért van rekordbevételük, mert olyan jól elfogadjátok az átlagot...
Kit akarsz amúgy becsapni? Minket nem tudsz, magadat meg úgy, ahogy csak akarod.
"Hetedszer, szerintem te a plázacicákta mész, a kűlsőre, akiknek a nagyja télleg felszínes"
Lásd fentebb. Egy ronda nőre is alig van esélye, majd nyilván a plázacicák után fog kujtorogni :DDD
Mondd, neked van testvéred? Vagy egyedül vagy ilyen hülye?
"Vesztes..."
Ostoba troll. Kaptad a mínuszodat te is.
"Én is férfi vagyok, de elfogadhatatlan, ahogyan pocskondiázod a nőket..."
Az persze rendbe van, amikor a férfigyűlölő perszónák kórusban szűz nyomi lúzerezik a férfiakat, az nem csípi a szemedet :D Igazságérzet szabadságon ugye.
Veled kapcsolatban mondjuk igazuk van.
"Miért nem kötöd fel magad az első fára, ha ekkora világfájdalmad van? "
Csodálkozom hogy nem húztak le a vécén azon frissiben ahogy a világra szartak.
Ment a mínusz neked is, bugyuta troll.
" Csak hogy tudd, a férfiak százalékban többször csalják meg a nőket."
Forrás?
"Amikor azt mondtam a külsőre mész a bombákra gondoltam. Ők persze hogy repdesnek, de te ahogy nézem, szarsz az átlagra."
Olvasd fentebb. Nem fogom harmadszorra is leírni, miért totál baromság ez a fals állításod.
"Szerintem hagyjuk a gyereket, Klinikai eset... :)"
Gratulálok, fantasztikusan érvelsz! IQ-teszten voltál már? Hány ujjadon számoltad meg az eredményt?
Ment a mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!