Mi történik velem?
Sziasztok!!!. Azzal a kérdéssel furdulok hozzátok hogy mi történik mostanában velem és ezt szeretném nektek most pár mondatban leirni.13 éves vagyok.Elégé furcsa ami mostanában történik velem. Amikor megpróbálok aludni hangokat hallok hogy hivnak engem stb.. Kicsit furcsa lehet hogy beképzelem magamnak de akkor az ablak nem nyilt ki volna magátol!!! de amikor megálmodok valami médiumban eset vagy mi akkor rá 2 honapra telejsen amit megálmodtam térben,idöben,helyszin, miden ugyan az ami az állomban volt.Pontosan nem tudom mi történik velem ilyenkor mert ez nállam kiskorom ota jönnek az álmok.Nem tudom pontosan mi vagyok de nagyon furcsa.És aza legfurább ezen kivül hogy érzem ha valaki állandoan figyel közelröl figyel. Vagy elöre tudom a az emberek válaszát. Légyszives probáljatok ÉRTELLMES válaszokat adni és kémeljetek meg a hülyeségektöl!!!
Elöre is köszönöm ha értellmes válaszokat, és ha elolvastátok! :)
szia.
amit álmotsz az kicsit összefügg a valógággal,ami valóban történik veled olyanotat élmodsz.
ez esetben szerintem olyanokat néztél amit nem kellet volna..13 évesen nem kell ilyeneket nézegetni.ha nem néztél ilyeneket akkor valami történt veled/külvilággal...
Szia! köszönöm az értellmes válaszod! :D
Nos igen néztem ugy mond Szellem járás cimü sorozatot de annak már régen vége lett és én 1 éve néztem de le vették azt a csatornát ahol ment.Nos igazábol nem tudom én se tudom most itt mivan körülöttem. És köszönöm az értellmes válaszod! :D
nagyon szépen köszönöm az értellmes válaszokat!! :)
Már a dolgok is elcsitultak.Remélem ez igy is marad. A para jelenséget még minfig mennek én meg nem nagyon merek az ilyen dolgokhozz huzzá nyulni mert abból mindig csak a baj lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!