Valaki0123456789 kérdése:
Miért történik ez velem? (LENT)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok 7 osztályos . Nem tudom hogy miért van ez így de nem szeretném és már egyre jobban szégyelem magam hogy például elterveztük a barátnőimel hogy nyáron megyek hozájuk nyaralni egy hétre jó el is mentem és már az első nap sirtam hogy haza akarok menni de én egyáltalán nem akartam sírni és egyszerűen nem tudtam magmat leálitani de a többi nap elég jól ment . De ha monjuk eltervezek valamit pl megyek nyarlni egy hétre és nem fogok sírni de aztán mégis sírok és nem tudom hogy miért nincs honvágyam nem érzem úgy csak ez ilyen kényszeres és már nagyon zavar és elégé szégyelem is magam sőt már a föld alatt vagyok szényenembe. És majd tavaszal is fogunk menni az osztályal 3 napra és nem tudom hogy hogy fogom kibirni nagyon féle . Kérlek segitsen valaki mert én már ezt nem bírom !!!!!!!2014. márc. 10. 19:18
1/2 Kiss Józsika válasza:
Gondolom egyke gyerek vagy, és el lettél kiskorodban kényeztetve. Gondold át, hogy miért is szokott rád jönni ez a hisztiroham, és ha az okot sikerül analizálnod, akkor talán könnyebben megfogsz tudni szabadulni ettől a rossz szokásodtól. Olyan lehetőség is van, hogy bebeszéled magadnak, hogy te ilyen vagy, mert már egyszer megtörtént és nagyon rossz volt és emiatt az ilyen viselkedéstől való félelem maga szüli nálad ezt a cselekedetet.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyke , de talán azért jönnek rám mert félek hogy rosz lesz nem illlek oda stb... (És el voltam kényeztetve :D )
2014. márc. 10. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!