Mi történik velem?
Meg tudlak érteni! Hasonló gondolataim vannak!
Miért vagyunk itt? mi az élet értelme stb:
Mindenki elgondolkodik ilyeneken, leginkább valami negatív dolog hozza ki az emberből! Általában 20 után
Az emberek a világ dolgai, szerintem elég nagy káosz van a világban! Ha olyan érett vagy amilyennek tűnsz az írásodban, lehet el kéne kezdened olvasgatni a Bibliát!
Ott vannak ilyen élet nagy kérdéseire válaszok!
Szerintem elég nagy bajban van a világ amúgy is!
Minden téren válság van most! Anyagi, érzelmi, a világ kezdett változni, de szerintem ha találsz valami hobbit vagy sokat jársz szórakozni,lekötöd magad ez el fog múlni!
Sokat kell a szabadban lenni menni bárhova ahova csak lehet! Buli,összejövetel,kirándulás, séta, sport minden!
Ezek segítenek le küzdeni a stresszt, lefoglalnak!
Nem veled van a hiba,hanem a jelenlegi világrendszerrel!!!
Azóta amióta feltettem a kérdést sok minden változott. Most már 14 éves vagyok és optimistább mint akkor. Kigyógyultam a depresszióból is.
Bár mint mondtam optimistább vagyok azért az akkori énemből is maradt belőlem, de most már egészen máshogy tekintek rá.
Szeretem magamat és a körülöttem lévőket. Egy irigylésre való életem van.
Gondoltam leírom annak ellenére hogy ennyii idő eltelt! :D
Köszönöm az akkori válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!