Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Srácok! Ti szégyenlősek...

Srácok! Ti szégyenlősek vagytok a haverjaitok előtt? Meddig mertek előttök levetkőzni, alsógatyáig vagy mesztelenre?

Figyelt kérdés
Volt már hogy nálatok aludt a haverotok, vagy együtt mentetek úszni? Meddig mertetek levetkőzni?

2014. máj. 24. 17:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nekem nem fura mert én amikor 12 éves voltam akkor a legtöbb srác a suliba már az anyja előtt is szégyenlős volt és már csak a vaterjuk mászkált be hozzájuk ha volt valami,ill ha valami nagyon kellett és éppen fürdött a srác akkor kopogtak vagy beszóltak az anyukák hogy bocs be kell jönnöm egy pillanatra.nekem ez a normális hogy tiszteletben tartják a másikat és nem törik rá az ajtót.

A lányok meg sokszor még szégyenlősebbek,kiteszik a dekortázst de amúgy szégyenlősek,van hogy az anyuk előtt sem vennék le a melltartót.

Nem vagyunk egyformák és ezt tiszteletbe kell tartani.

2014. aug. 10. 18:19
 22/33 anonim ***** válasza:
az ok, hogy család előtt...de mondjuk amikor mi osztálykirándulásra mentünk, ott is mindenki levetkőzött a közös zuhanyzónál, és a fülkék nem voltak zárhatók...na mindegy.
2014. aug. 10. 18:22
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy érted e hogy mire céloztam azzal hogy attól mert ismerek valakit még tartson tiszteletben és ne gondolja hogy mert fiatal,vagy gyerek valaki akkor neki bármit lehet.ha nevelőszülőm lenne az előtt nem vetkőznék le.És érdekes is a téma mert ahol van nevelőszülő az nem vetkőzik a gyerek előtt,lehet sose látja a gyerek ruha nélkül,de a gyerekre már nincs tekintettel.Haveroméknak is rövid időre lett nevelő apjuk,nem is bírták,elég b unkó volt,az is csak rá törte az ajtót amikor fürdőt a havarom,az meg takargatta magát,hát én beszóltam volna neki.Ez bunk óság.És már a srác nem ovis volt.

Szerintem csak arról van szó,hogy nem vagyunk egyformák és ezt valahogy szem előtt kell tartani,ha valaki szégyenlős akkor szégyenlős és ennyi,aki nem az ott is rá lehet kérdezni és akkor nem lesz sértődés.

2014. aug. 10. 18:26
 24/33 anonim ***** válasza:

Osztálykirándulás az más,bár ott is volt aki nem mert levetkőzni és a végén egyedül ment fürdeni,de nem csúfoltuk ki,más biztos cikiztek volna.

De az nem tetszett volna ha mi elmegyünk haverokkal az oszályból fürdeni és a tanár csak úgy bejön,ha csak nem zuhanyzik ő is ott.Tehát ha mindenki zuhanyzik az ok,de ha csak bejön és néz az már nem oké.

Én meg azt nem értem hogy vannak akik nem zuhanyoznak ilyen helyzetekbe de mégis bejönnek és bámulnak még ha óvatosan is.

2014. aug. 10. 18:28
 25/33 anonim ***** válasza:

Csajok nálunk nagyon szégyenlősek,még 8.-ban volt tüdőszürő és egyik csaj sem vetkőzött le,hanem trikóba,meg melltartóba ment be a géphez,csak a pántból kibújtak és a gépbe húzták csak le magukról,ne hogy meglássa a másik őket.

De a lányok közössége nem is volt jó,ott a népszerűek csúfolták ha valaki nem nézett ki túl jól érted úgye?Kövér volt,nem volt divatos,vagy valami feltűnő bőrhibája volt,vagy fejlettlen netán.És nekünk el is mondták,előttünk égették le.

Szerintem sokan azért sem mernek vetkőzni mert sok ilyen ember van aki egyből keresi a másikon a hibát és cikizi,le is égeti,fel is hozza a hibáit,és nem csak gyereknél.

2014. aug. 10. 18:32
 26/33 anonim ***** válasza:

76%-os amúgy értelek miről beszélsz,de vannak akik szégyenlősek és azokat nem kell piszkálni,békén kell hagyni,lehet ha nem lenne ennyi kiközösítés még a legkisebb dolgokért is akkor nem lenne ez olyan nagy ügy.

De még családon belül is hányszor van olyan amikor a nagyszülő,vagy a szülő is akár különbséget tesz az unokáknál,gyerekeknél.Vagy felhívja a figyelmet arra ha van valami hiba az unkám.Én esetem röviden arcomon volt anyjegy,zavart és a nagymamám tudod hányszor felhozta még a rokonok előtt is hogy égessem le mert ronda.NÉzzem meg a másik unokáját.A másik nagyszüleiméknél meg kövér volt,(mert igen sok anyajegye volt) az unokaöcsém,most is az,tudod hányszor tárgyalták ki a gyerek előtt,emiatt még félmeztelenre sem szeretett vetkőzni nyáron,meg úszni menni,mert látta másnak milyen szép a bőre,neki meg nem és még kövér is,hiába fogyna le a sok anyjeggyel nem tud mit kezdeni.Gondolj bele ha még a rokonod,a legközelebbi sem tud elfogadni úgy ahogy vagy akkor hogyan fogadja el magát az aki eltér az átlagtól.

2014. aug. 10. 18:56
 27/33 anonim ***** válasza:

"de vannak akik szégyenlősek és azokat nem kell piszkálni,békén kell hagyni,lehet ha nem lenne ennyi kiközösítés még a legkisebb dolgokért is akkor nem lenne ez olyan nagy ügy."

ebben teljesen egyetértek.

2014. aug. 10. 19:00
 28/33 anonim ***** válasza:
és mondjuk nálunk alapvető volt legalább családon belül, hogy a másik bőrére/testalkatára nem teszünk megjegyzéseket.
2014. aug. 10. 19:18
 29/33 anonim ***** válasza:

ja,de sokaknál van ilyen,meg sok csaj barátnőm is van,és van mivel járunk strandra látni őket bikinibe és jó csajok:-),érted ennek ellenére szégyenlősek még otthon is,nincs bemászkálás hozzájuk.

Ezért mondom nem vagyunk egyformák.

Sokak azzal jönnek hogy ha valaki szégyenlős,nem mászkál fel-alá a családja előtt meztelenül akkor biztos baj van a testével,de ez badarság,strandon jó pár élő példát láttam hogy jól néznek ki és még sem szeretnek meztelenkedni.

De értelek amúgy,de annyi van hogy oda kell a másikra is figyelni.Sokan vannak akik nem mernek öltözőbe levetkőzni,vagy osztály kiránduláson közös zuhanyzót használni,de néha az osztályközösség is olyan,a gunyolódás és a kirekesztés sok helyen meg van,meg ahol jó is az közösség,ha szégyenlős az illető nincs mit tenni.ha meg valakinek tényleg van valami eltérés a testén akkor még inkább kirekesztett lehet akár.A csajok nálunk durvák voltak néha egymással,másokkal.De a másik osztályba meg a fiúk sem voltak különbek.

2014. aug. 10. 21:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel egyetértek, azt hiszem, hogy ezek a problémák felnőttkorban szoktak eltúnni, legalábbis kamaszkoromban még én is szégyellősebb voltam, de ez idővel elmúlt.
2014. aug. 10. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!