Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselnétek ha a haverjaitok cikiznék a barátnőtöket?
Kötelező megvédeni a barátnődet!
Egy igazi férfi nagyon nagyon kevés poént enged el a füle mellett, azt is csak akkor ha ott a lány, és nevet ő is. (tehát barátilag őt savazzák, és belefér a poénkodás kereteibe) A háta mögött a cikizést a jelenlétemben biztosan nem merné egyik haverom sem megengedni magának, mert tudják, hogy egyből kikérem magamnak, és ha nem fejezik be az valakinek fájni fog.
Kizárt, hogy kicikizzék a feleségemet főleg a háta mögött.
Meglep hogy a csaj még barátnőd, én nem tűrném, nem kell engem megvédeni ha a pasim haverjai ezt csinálnák nagyon gyorsan le tudnám törölni a vigyort kis képükről (az kedv függő, hogy utánna rémület vagy fájdalom jelenne meg az arcukon), de a pasi is repülne ha szerinte rendben van hogy a haverjai bántják a nőt akit elvileg szeret.
Viszont és férfiakkal szoktam összejönni olyanokkal akik becsülik magukat és nincs megfelési kényszerük a haveri társaságnak. Vagyis nem sz@rja össze magát hogy vajon mit gondolnak róla, hanem ha szerinte hülyeséget csinálnak leállítja őket. nekem a kérdező, nem ilyennek tűnik.
Én 21/L vagyok, és ha cikiznének a párom haverjai mikor ott vagyok, akkor tuti velem gyűlne meg a bajuk, rögtön reagálnék rá és elhallgatnának. De ismerek olyan párt, akik fel sem veszik az ilyeneket, mert olyan haverjaik vannak, akik szerint ez normális poénkodás csak.
Engem egyszer cikiztek a haverjai úgy, hogy én nem voltam ott, csak a párom, és azt gondolta az egyik haverja, hogy vicces lesz, ha beszól egy ilyet. Hát nem volt az. Én mivel nem voltam ott, csak hallottam a dologról. A páromat állítólag úgy kellett visszafogni, hogy ne verje meg (pedig nem egy agresszív típus). Nem azt mondom, hogy ez a normális, de mindenképp meg kell védenie a barátnőjét...akár ott van a csaj, akár nincs.
Nem szükséges minősítenem téged az utolsó hozzászólásoddal most állítottál ki magadról egy nagyobb szegénységi bizonyítványt, mint amire az összes válaszoló együtt képes lett volna.
Gratulálok, nem csak gyáva vagy bunkó is, ez aztán a szép párosítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!