Miér nincs időm semmire?
Figyelt kérdés
2 óra körül szoktam haza érni az iskolából, és itthon max. 1 órát tanulok. Úgy 5 óra szabad időm minden nap legalább van, de olyan mintha nem lenne. Akrok ez idő alatt angolt tanulni, de leginkább rajzolni, de sokszor csak úgy eltellik az idő, és semmi értelmeset nem csinálok, pedig akarok.
Hogyan változtassak ezen? Esetleg csináljak napi időbeosztást és tartsam azt be?
2009. dec. 29. 17:55
1/2 anonim válasza:
Ha semmi értelmeset nem csinálsz, akkor nem az a bajod, hogy nincs időd semmire, hanem hogy nem tudod beosztani. Mások egész nap robotolnak, a családjukkal se tudnak foglalkozni, hogy meg tudjanak élni, na nekik tényleg nincs idejük semmire. Igen, jó megoldáslehet, ha beosztod az idődet, mindenre szánsz egy keveset, este meg levezetésként elalvás előtt mondjuk egy jó könyvből olvasol pár fejezetet, vagy megnézel egy filmet.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdést rosszul fogalmaztam meg.
Az inkább a gond, hogy mindent halogatok. tanulni is este 8 után szoktam (igaz akkor jobban fog az agyam).
2009. dec. 29. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!