Normális, hogy a sulinknak semmire nincs pénze?
Figyelt kérdés
Minden év elején fizetünk papírpénzt (1000 FT-ot) hogy legyen pénz papírra (amire a dogákat írjuk), de idén többet fizettünk (mert már WC-papírra sem volt pénz, és egyébként szappanra sincs törölközőről már nem is beszélve)) és ez így is csak arra elég, hogy legyen mire fénymásolniuk a tanároknak, a nem fénymásolós dogákhoz nekünk kell vinnünk lapot, és így is minden létező papír újra lesz hasznosítva (értem úgy, hogy sokszor olyan lapokra írunk aminek az egyik felén már van valami). De persze most tönkrement a nyomtató, és nincs pénz megjavítani, szóval lehet hogy nem fogunk több nyomtatott dogát írni… Havonta minden diák 2500 FT-ot fizet egy alapítványnak, mi biztosítja hogy pl. ennyi nyelvóránk lehessen. Szóval, kérdem én, ezek után akarnak pénzt elvenni a sulitól?2010. szept. 28. 17:41
1/2 anonim válasza:
Nos,erre én csak annyit mondok hogy nyugi,másutt is ez megy. Amíg suliba jártam,nálunk is minden lehetetlen dologért pénzt szedtek. A fénymásolástól elkezdve mindenért amit el lehet képzelni. Öcséimnél is dettó ez van,ott az osztálypénz amiből lehetne gazdálkodni. Pláne hogy tavaly pl.nem is volt semmi "olyan" kiadásuk. Kirándulni sem voltak sehol. Mégis állandóan nyaggatják a szülőt hogy most hozzál ennyit,vagy annyit. Szóval nem normális dolog.
2/2 anonim válasza:
Nálunk is így volt szedtek pénzt össze vissza minden szara.. persze így sem volt pénz semmire.. de az iskola több mint fele tuti h nem adta be...én a tavai tanévben érettségiztem s nagyon sok volt a kiadásunk de ezt megértem..s még ez mellet is szedni akarta tőlünk a suli a pénzt minden szirszarra... idén első éves autószerelő vagyok s már be sem adtam felesleges dolgokat s ezzel nem csak én vayok így... az ellenőrzőt kifizettem... meg asszem a vöröskeresztet s cső... én nem támogatom azt h a tanárok jól érezzék magukat... mert h a sok beadott pénznek nincs nyoma az fix.. jah s egyik volt osztály társam más suliba ment s náluk is ez a helyzet h nincs pénz..DE! a tanárok el tudtak menni egy 1 hetes kirándulásra amit az iskola szervezett.. szal nincs pénz? Pff...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!