Miért nincs időnk semmire?
Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan tudnék ezen változtatni, hogy ne fojjanak annyira össze a hétköznapjaim, de sehogy sem sikerült. Minden eggyes nap látástól vakulásig tanulok, órákon keresztül.Amikor éppen nem tanulok akkor vagy eszek, vagy pedig anyumnak segítek a konyhában, utána meg megyek ki az állatokat is megetetni ( galambok, macskák, kiutya) utána meg már azt veszem észre, hogy 8óra van és hulla fáradt vagyok. És egyszerűen a hétvégére meg annyira lefáradok, hogy már ahhoz sincs erőm, hogy az udvarra kimenjek, nemhogy még ide meg oda szórakozni. A szombatom állandóan csak a takarítással megy el, de az is úgy hogy ebéd után elkezdem és egész estig takarítok. Vasárnap van egy kis szabadidőm és akkor általában vagy olvasok, vagy netezek egy nagyon kicsit utána meg megint látástól vakulásig tanulok. Elkeserít hogy ennyire összefolyik minden és semmi lazulásra nincs időm.És már féltízkor alszom is mert már nincs erőm nyitva tartani a szememet.És 17/L vagyok
Ti hogy vagytok ezzel?? Van valaki aki ugyanebben a korban van és szinte semmire nincs ideje?Vagy én nem tudom rendesen beosztani az időmet??
Én is hasonlóan vagyok és szeretnék rajta változtatni egy ideje.
Egyszerűen rosszul osztjuk be az időnket :S
Én is így érzek,de rájöttem hogy mi osztjuk be rosszul az időt.
Pl.nekem általában 6 órám van,hazaérek fél 3ra,szusszanok egyet,eszem,aztán 3 kor leülök a géphez,általában itt írom meg a házim,kb.2 órát megy a gép.Utána neki ülök tanulni,ami kb.1-1,5 óra.Aztán el kell pakolnom a szobámat,lakást felsöpörni,felmosni,ezzel is elmegy az idő.Utána leülök egy kicsit tv-ni,majd fürdés,és általában 9óra van már mire végzek mindennel.Ilyenkor megint gépezek egy kicsit,vagy átnézem az anyagot.Reggel meg korán kelek,rohanok a buszra,aztán suli,és kezdődik minden előről.Nekem sincs időm szinte semmire se.
Szerintem össze kéne állítani egy napi programot,hogy akkor x-től y-ig tanulás,utána pihenés...stb.Lehet hogy észre se veszed és egy csomó időt elpazarolsz,ahogy én is.
Én ezentúl felfogom írni a napi teendőimet,aztán megpróbálok mindent sorjába tenni.Szerintem csináld te is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!