Szeretsz Vásárolni? Milyen színű a hajad/szemed? Kedvenc Márkád? Milyen stílust képviselsz? (akár zenei téren) Mit sportolsz? L/F? Hány éves vagy? Mi a kedvenc színed?
igeen, nagyon :D
barna és barna
fishbone, amisu, puma
hmm, semmi extra, szeretem a színes dolgokat :D
most nem igazán sportolok, de 8 évig atlétikáztam
lány
16
királykék, de nagyon szeretem a szivárvány színeit :D
nem
majdnem fekete/ barna ( nem, nem vagyok cigány)
nincs
a saját stílusomat, vegyítve a zenei ízlésemmel
semmit sajna
L
15
fekete, sötétkék, zöld, piros
Kedvfüggő, de általánosságban szeretek vásárolni. A hajam festett szőkésbarna, eredetileg fekete. A szemem tengerkék.
Kedvenc márkám a Tally Weijl. Stílusom öltözködésben nincs, azt veszem fel, ami megtetszik, de inkább nőcisen öltözködöm.. Zenében abszolút mindenevő vagyok, szeretem a slágereket, klasszikus zenét, technot (gyorsabb), rockot, hip-hopot főleg, rapet még inkább (:
Jelenleg kosarazom.
Gondolom az már leesett, hogy lány vagyok. Az viszont nem biztos, hogy 17 éves. Kedvenc színem pedig a sötétlila és a középkék.
Igen
Vörös/Barna
Burberry, DKNY, Ralph LAu
Igen
Vörös/Barna
Burberry, DKNY, Ralph Lauren
Indie, punk (zene)
nem sportolok
L
15
Lila
Nem.
sötét zöld szem/vöröses barna haj
nincs
hippis - rockos
tenisz
L/13
türkizkék :D
Szeretsz Vásárolni? - Nem!
Milyen színű a hajad/szemed? - Hajam barna, szemem zöldesbarna.
Kedvenc Márkád? - Nincs.
Milyen stílust képviselsz? - Nem kategorizálom magam stílus alapján, de a rockerség áll hozzám legközelebb.
Mit sportolsz? - Alvás.XD
L/F? - Necces kérdés. Biológiailag lány, lelkileg nem teljesen.
Hány éves vagy? - Nem publikus.:P
Mi a kedvenc színed? - Az örök kedvenc a fekete, de szeretem a szürkét, pirosat, sötétlilát és a barnát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!