Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt le tudnátok nekem fordítani?

Ezt le tudnátok nekem fordítani?

Figyelt kérdés

Dear Green Day Family,

Recently my wife Brittney was diagnosed with breast cancer.

We have started our battle and she is enduring treatment as we speak! We want you to know that

Brittney (Batmansmom) is strong and with the help of Amazing doctors, support from family, and positive thoughts/prayers from our Green Day family, SHE WILL BEAT THIS!

This is going to be a challenging year, but we are determined to get though this as quickly and

openly as possible.

2014. máj. 17. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

A felesége, Brittney (Batman anyukája) mellrákos, aki keményen megog küzdeni vele.

Kb ennyi.

2014. máj. 17. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
A lényeget értem, csak hát pontos fordítás kellett volna.. na mindegy, azért köszi. :D
2014. máj. 17. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Oké, akkor leírom rendesen:

Kedves Green Day család,

A feleségemnél, Brittney-nél mellrákot diagnosztizáltak nem rég.

Megkezdtük a küzdelmet és kezelésen van most is. Azt akarjuk, hogy tudd, Brittney (Batman anyukája) erős és a csodálatos orvosok, a család és a Green Day családtól jövő pozitív gondolatok/imák segítségével, lefogja győzni!

Ez egy kihívásokkal teli év lesz, de eltökéltük, hogy olyan gyorsan és nyitottan megyünk végig ezen, ahogy csak lehet.

2014. máj. 17. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. máj. 18. 08:36
 5/5 anonim válasza:
Csak egy apró észrevétel: A zárójeles (Batmansmom) itt nagy valószínűséggel valamilyen azonosító (pl. Twitter), szerintem nem célszerű fordítani.
2014. máj. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!