Miért utál mindenki mindenkit?
Utálják a plázacicákat,az emokat,a cigányokat,a négereket,a zsidókat,a nagyon dumásakat,a csendeseket...
És még folytathatnám.Miért van ez?Manapség divat mindent és mindenkit utáni?Nehéz lenne az embereknek mindenkit úgy elfogadni ahogy van?
Hát jó. Kezdjük az elejétől, az én szemszögemből.
Plázacica: Beképzelt, lenéző, önző,kapzsi (legtöbben)
Emo: Önsajnáltató, azt hiszi ő a világ közepe, midnen körülötte forog, és ha valaki nem szereti, elkezd nyafogni, hogy miért ilyen bunkó midnenki... (legtöbben)
Cigány: Itt elmondanám, hogy rengeteg rendes romát ismerek,jó barátaim, de van olyan is belőlük aki "kilóg" nem részletezném.
Néger: semmi bajom velük.
Zsidó : szintúgy.
CSendes: Nem is utálják őket sokan :D Én is az vagyok, és tudok én vidám is lenni.
Vannak kivételek, de többnyire ez a baj velük. És igen, a plázacicákat utálom legtöbbször, az emok... velük különösebb problémám nincs, csak az hogy feltűnősködnek, de ennyi.
És ez csak egy vélemény.
Zsidó : mert felsőbbrendűeknek hiszik magukat
persze van kivétel
cigány :lop nem illeszkedik bele a társadalomba perzse itt is van kivétel de kevés
kedves előző általánosító:
azthiszed, hogy minden zsidó felsőbbrendűnek érzi magát?
azért, mert egy népcsoportba tartozik, akkor már ő is olyan, mint a többség?
b*zdmeg
paraszt
Senki nem utál senkit... Az emberek saját magukat utálják!
Én nem utálom sem a plázacicákat, sem a zsidókat meg senkit, csak nem szeretem azokat az embereket, akik lenéznek másokat meg ok nélkul sajnáltatják magukat, stb. Az emo csak egy divat, miért utáljak valakit csak azért mert meghulyítette a média? Majd kinovi.. A négereket kulonosen szeretem, szerintem nagyon aranyosak, a legtobb barátom kulfoldi, így nincs okom utálni senkit! A zsidókkal szintén nincs bajom, volt egy zsidó tanárom, igaz kicsit buta volt de azért szerettem. A cigányok tényleg utálatosak tudtak lenni, de még régen volt pár cigány barátnom és normálisak voltak, plusz ismerek is egy cigány lányt aki igenis intelligens és foiskolára jár, tanító lesz. A nagy dumásakat és a csendeseket miért kellene utálni? Mindenki olyan, amilyen, most nem utálhatok valakit csak azért, mert kék vagy barna a szeme, vagy fekete a haja, stb. Tény és való, vannak utálatos zsidók, plázacicák meg cigányok is, de nem mindegyik ugyanaz!! Az ember azért utál másokat, mert irigy rájuk. Mert ha valakinek Mercédesz van, akkor nekunk már Ferrari kell! Azért élunk, hogy megtaláljuk a boldogságunkat és szerethessunk másokat, mert mi értelme van akárminek is, ha mindenkit utálunk és nincs kivel megosztanunk? Kicsit gondolkozni emberek!!
lehetnek kedves plázacicák, rendes emosok, rendes cigányok és lehet vki teljesen normális attól, hogy többet beszél a kelleténél vagy épp nem beszél annyit mint kellene.
A bőrszín és a származás pedig sztem nem befolyásolja az ember személyiségét.
persze sajnos a legtöbben nem így gondolkoznak mint én, inkább ránéznek a másik emberre és eldöntik róla, h miért rossz, miben kéne változnia, miért lehet kinevetni vagy gyűlölni.
De sztem akkor sem szabadna általánosítani, mert kivételek mindig vannak és a lényeg h MINDENKINEK esélyt kell adni arra h bebizonyítsa h nincs benne semmi utálnivaló, sőt akár még szerethető is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!