Mit gondolsz a Japán rock bandákról, énekesekről? (pl. Miyavi, The GazettE)
Anna Tsuchiya[Lucy,Rose,Taste my skin]
Miyavi-Yappari Megumi ga Suki
News
Arashi
KAT-TUN
Kanjani8
Hey!Say!JUMP
<33333333333333
én is imádom ezt a műfajt és engem is lehülyéznek :D amúgy ezt nem az X Japan vezette be?? mert olvastam vhol h 1 koncerten az egyik tagjuk megjelent sminkben meg női ruhában és addig ilyen még nem volt :D
a favoritok: X japan, The Gazette, Maximum the hormone és az örök favorit H@MC. bár az utolsó kettő nem igazán J-rock hanem Rock de japánok :D
<3 Jrock a király... engem is hülyénak néz pár osztálytársam meg filázza ésb.uzizza őket, meg a bátyjám is... viszont pár hülyét leszámítva van 1 jópár japánfan osztálytársam, ami tök jó <3
The Gazette, Miyavi (koncertjén is voltam :P), One ok Rock, Plastic tree, Alice Nine, L'arc en Ciel, Vivid, Kagrra,12012, Gakct, heidi. és még életem végéig sorolhatnám xD
és jpop is megfér a szívemben xD : Yui, Arashi, News, KAT-TUN, Kanjani8,
Én imádom :3
a The GazettE a kedvencem :3
Bár néhány ismerősöm szerint b.zik..
én meg erre csak annyit mondok: Nem igaz, mert mind heterok xD (bár nem tudják mi az)
De én ezt szeretem és kész..
Fikázzák őket miközben SP-t meg Fluor Tomit hallgatnak ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!