Mit gondolsz a Japán rock bandákról, énekesekről? (pl. Miyavi, The GazettE)
JPoppos vagyok..
amikor vittem az osztályomba egy kinyomtatott képet a News-osokrol mindenki azzal kezdte h lányok,h bu.zik,h mekkora kö.csögök..
azóta engem ugyhiv az osztály férgesebb része h "Japán Emo Ku..rva" ..de néha "Kínai Emo Ku.rva" vagyok xD...pedig még Emo se vagyok :D:D
én ezt szeretem..akkora baj ?:D
Nem értem őket... Hogyha legközelebb lehülyézik őket, akkor az ők kedvenc sztárjaikat is le kell hülyézni! :)
Köszi a válaszokat!
én imádom őket *-* és még sorolhatnám xD
amikor én Bou-t meg Miyavit megmutattam első kérdésük az volt, hogy ezek most b..ik vagy lányok? szokásos téma xD de engem ezért szeretnek az osztálytársaim. ha japánról van szó akkor mindig én vagyok a király :D szerencse, hogy ezért mert én a visual kei-t meg az oshare-t szeretem na meg a jpop ezért ne ítélnek el szerencsére :D GAZETTO 4EVER <3
Imádom. Én jrock, és screamo zenéken nőttem fel, épp ezért a stílusom, és a kinézetem is vegyes. Nem tehetek róla, az emo és a jrock mind zenében, min öltözködésben ugyan annyira bejön nekem, éppen ezért én ilyen "kevert korcs" vagyok kinézetben és zenében is XD
Na de, hogy ne offoljak többet, a kérdésben pont leírtál kettőt a kedvenceimből. Ezeken kívül a plastic tree-t, a dir en grey-t, a deathgaze-t, és a lynch a kedvencem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!