Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarország legerősebb...

Magyarország legerősebb ORVOSI egyeteme?

Figyelt kérdés

Melyik hazánk legerősebb és melyik a leggyengébb orvosi egyeteme?

Az igaz, h a Semmelweis egyetem ápoló szakán kb. annyit kell tanulni mint egy "vidéki" orvosi egyetemen?

2014. máj. 14. 14:42
 1/5 anonim válasza:
A fő kérdésre válaszolva nem leget megmondani, hogy melyik egyetem mert mindegyik ugyanazon a szinten van.
2014. máj. 14. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet megválaszolni a kérdést, mert mindegyiknek van előnye, és hátránya egyaránt. Sok véleménynél ellentétben nincs olyan intézmény, amit hogy ha ott végzel el, akkor minden kapu nyitva áll előtted, mert nem fog nyitva állni.

Ellenben:

"Az igaz, h a Semmelweis egyetem ápoló szakán kb. annyit kell tanulni mint egy "vidéki" orvosi egyetemen?"

ez nem igaz. Aki ilyet mond, azt hagyd ott, mert buta, vagy még rosszabb, rosszindulatú.

2014. máj. 14. 21:26
 3/5 anonim válasza:
Köszönő viszonyban sincs a Semmelweis egyetem ápoló képzése, egy orvosi képzéssel. Ez olyan mintha egy műszaki okj-t hasonlítanál össze egy gépészmérnök képzéssel.
2014. máj. 15. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Mindegyiknek van elonye es hatranya, nyilvan. Amit en ismerosoktol hallottam, az az, hogy az Semmelweis nagyon leadata a szinvonalat, a Debrecenirol amugy is tudom, hogy nagyon kemeny es a fele kulfoldi a hallgatoknak, masrol nem nagyon tudok. Az apolo meg messze van az orvostol, ezt max olyan mond, aki gyenge eredmenyeket produkal es hozong. Az meg vegkepp hulyeseg, hogy Bp meg videk orvosija kozt ilyen kulonbseg lenne, hogy Bp-n az apolo olyan, mint videken az orvosi.
2014. máj. 15. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, kifejtenéd bővebben, hogy a Semmelweis miben adta lejjebb a színvonalat? Érdekelne:)
2014. máj. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!